Route666
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, 12.12.2013 tarihinden beri blogspot bir sitem var. O tarihten beri günlük orantılı içerik giriyorum ve facebook profilimden de içeriklerin paylaşımını yapıyorum vs. şuan aldığım bir domaine bu blogspot sitemi yönlendirirsem bir sıkıntı yaşar mıyım acaba? Yada bu saatten sonra yönlendirmeli miyim? Bana bir faydası olur mu? Faydası mı daha çok olur zararı mı? Kafamda deli sorular :confused: Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Sağladığınız backlinkler gider.
Pagerank değeriniz yeni alan adını kullanmaya başlayacağınız için 0 olur.
Alan adınız site isminizle çok farklıysa site isminizin kelimelerinden sağladığınız ziyaretçiler gider fakat yeni alan adınız eğer güzel bir isme sahipse bu konuda avantajınız olabilir. Yani buna daha iyi olur demek ya da daha kötü olur demek biraz zor. Bunun için siteyi ve başlıklardaki sıralamaları incelemek falan gerek.
Site yaşınız alan adı yaşına bağlı olduğu için 0 gözükür.
Daha önce sitenizdeki içerikleri kopyalayıp kaynak belirten hiçbir sitenin bir önemi kalmaz çünkü alan adınız değiştiği için kaynak belirten siteler sadece kaynak olarak belirttikleri linki güçlendirirler. Yani eskiden sitenizden içerik alıp kaynak belirten sitelerin artık sizin için bir önemi olmaz çünkü alan adınız artık o alan adı değildir.
Pagerank güncellemesinde şu anki site adınız pagerank değeri alabilir fakat yeni aldığınız alan adı pagerank değeri almayabilir. Bunun tam aksine daha iyi bir değerde alabilir ama ben pek sanmıyorum. Blogspot alan adınız daha eski olduğu için daha avantajlı olur bu konuda.
Yönlendirme olayında pek sıkıntı yaşamazsınız. Yönlendirmeyi yaptıktan en geç 12 saat sonra siteye tam erişim sağlanır fakat googledaki indexleriniz yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır. Birden olmaz. Bu da biraz hit kaybı yaşatabilir.
Şu anki alan adınızla oturduğunuz sıralamanız yeni alan adınıza geçtiğinizde düşebilir ya da yükselebilir. Düşer ya da yükselir demek doğru olmaz.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
İyi forumlar...
3 kişi bu mesajı beğendi.
ayqo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
biraz düşer ama birkaç ay sonra kendine gelir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-