-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hersaniye adlı üyeden alıntı
Bir insan seo için neden para verir ki? Seo dediğiniz şey aslında çok basit bir sistem. Linklerinizde Türkçe karakter bulunmayacak, dışarıya verilen linklerde no follow kullanacaksınız, tüm link ve resimlere alt etiket ekleyeceksiniz, makalelerinizde önemli kelimelere renk vereceksiniz (site içi düzen), h etiketlerini kullanacaksınız, sitenizde popup şeklinde çıkan facebook beğendirme veya reklam bulunmayacak, sitenizin içeriğiyle ilgili meta taglar ve başlık gireceksiniz. Bu iş bu kadar. Dış seoya geleceksek sitenizi haftada 1 kez pingletin. 2-3 ayını doldurduktan sonra kullanımda olan güncel web sitelerinden 1-2 yıllık link satın alın (aşırıya kaçmayın) olabildiğince üye olduğunuz forum sitelerinde kendi sitenize link verin. Dmoz kaydı yaptıra bilirseniz mutlaka yaptırın. (Web sitenizin içeriği özgün olsun)
Buna ek olarak seo için ayırdığın parayla google ve facebook gibi sitelere reklamını ver. on numara olursun :) daha seo yapıp 5 ay sonra ziyaretçinin gelmesini bekleyeceğime google amcaya aylık reklam veririm anında gelir.
zaten ziyaretçi siteyi sevdimi, zaman geçirdimi google amcada sever ve normal sıralamayıda etkileyecek bir döngü yakalarsın.
Not: ben sadece düşüncemi söyledim, kimin haklı yada nasıl kazandırdığı benim umrumda değil..
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hersaniye adlı üyeden alıntı
Bir insan seo için neden para verir ki? Seo dediğiniz şey aslında çok basit bir sistem. Linklerinizde Türkçe karakter bulunmayacak, dışarıya verilen linklerde no follow kullanacaksınız, tüm link ve resimlere alt etiket ekleyeceksiniz, makalelerinizde önemli kelimelere renk vereceksiniz (site içi düzen), h etiketlerini kullanacaksınız, sitenizde popup şeklinde çıkan facebook beğendirme veya reklam bulunmayacak, sitenizin içeriğiyle ilgili meta taglar ve başlık gireceksiniz. Bu iş bu kadar. Dış seoya geleceksek sitenizi haftada 1 kez pingletin. 2-3 ayını doldurduktan sonra kullanımda olan güncel web sitelerinden 1-2 yıllık link satın alın (aşırıya kaçmayın) olabildiğince üye olduğunuz forum sitelerinde kendi sitenize link verin. Dmoz kaydı yaptıra bilirseniz mutlaka yaptırın. (Web sitenizin içeriği özgün olsun)
Sadece bu dediklerini yaparsak rakipleri olan bir site en fazla 10. sıraya çıkar ve 10. sıra hiç bir şey ifade etmez.
Her seocuyum diye geçinene de inanmamakta fayda var.. Onların yaptığını bir kaç aylık düzenli araştırma ile herkes yapar.
Wordpress, Seo, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Rakip Analizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok fazla yazdım, söylüyorum neyin ne olduğunu ama aynı yorumları değiştirerek tekrar yazıyorsunuz. Herkes kafasına göre takılsın, ben diyeceklerimi dedim. :)