semantik adlı üyeden alıntı

SEO yani arama motoru optimizasyonu sizin yazdıklarınız, yani her yerde yazan bir şey olsaydı şuanda bu arkadaş başta olmak üzere bir çok şahıs ve kurum bunları bir kitap yapar, bir de eleman alır ve düzenli olarak bunları tekrarlatırdı.

SEO 1 aylık siteye 500 backlink almak değildir. Bunu tahmini olarak 3 ay sonra siz de göreceksiniz. Profilinizdeki site için anahtar kelimede 1 ayda 12. sıraya kadar backlink ile gelirseniz 3 ay sonra panda ile uğurlanırsınız.

SEO arama motoru yönergelerini takip ederek, güncel yönergelere göre web sitesinin güncellenme ve işlem yapılma sanatıdır.

Fotoğrafı herkes çekiyor, ancak fotoğrafçısı da çekiyor.

SEO bir sanattır


SEOyu abartan bir arkadaş daha çıktı. Dediğim gibi hiç görmedim seoya o kadar para verip başarılı olan, herkes tarafından bilinen bir site. İşte bu şekilde tüm seo satıcıları konuşur seo bir sanattır, seoya para vermezseniz google sizi sepetler vs. Sonra parayı ver adam sana 2 tane yerden link versin, paranıda bir güzel yesin. Sonra ne oldu? Bin tane bahane işte şöyle olması gerekiyor, böyle olması gerekiyor, 100 tl daha yolla halledelim.

Herkes söylediklerimin yapılan şeyler olduğunu söylemiş. Herkes derken sözde SEO SANATÇILARI herkesin yapmadığı bir şey ben adama 200-300 tl para bayılıcam. İçinde milyon tane gereksiz link olan 5 tane siteye benim sitemin linkini yazacak sonra seo bir sanattır olacak. Peeh :/ kendinizi kandırmaya devam edin.