Neyse SEO SANATÇILARIna verdiğim cevaplar silinmiş. Her şey ortada bu insanlara benim söylediklerim dışında ne gibi bir hizmet sağlıyorsunuz?
Ek Olarak:
Daha burada bana söyleyeceklerinizin aksine bir şey söylemişsiniz. Ben sizin babanızın oğlu değilim. Yani kimse bana burada emir verirmiş gibi konuşamaz. Bunların haricinde ben kimseye kötü söz söylemedim. Gayet normal bir şekilde tartışıyoruz.
Ek Olarak:
Daha burada bana söyleyeceklerinizin aksine bir şey söylemişsiniz. Ben sizin babanızın oğlu değilim. Yani kimse bana burada emir verirmiş gibi konuşamaz. Bunların haricinde ben kimseye kötü söz söylemedim. Gayet normal bir şekilde tartışıyoruz.
Benim yazdıklarımı da ne kadar okuyup YÖNETİMİN MÜDAHALE ETME noktasına geldiğinizi bilmiyorum. Şimdi siz sildiğiniz için okuyamazsınız ama en son sildiğiniz yazımın son cümlesi; "Neyse hangi mesajımın neresi düzeltilecek?" ayrıca gerçekten işi hakaret boyutuna getirdiğimi düşünüyor olsaydınız hangi mesajımın düzeltilmesi gerektiğini de bilirdiniz. Daha fazla SEO SANATÇILARIna diyecek bir lafım yok, laf dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor.
Ben alıntı yaptıktan sonra mesaj düzenlemenin anlamı nedir? Ben daha size nasıl yaklaşayım? Sakin bir şekilde uyarıyorum hala saldırı, hala saldırı... 10 gün dinlenin siz.