Cadde Media adlı üyeden alıntı
Sakın ve sakın İphone alma. Ya şu telefona para verenlere acıyorum. İphone sadece adını satıyor ne ekran var nede performan. Android kullanmasını bilene candır gerisi heycandır diyorum.Paran varsa Samsung S5 - S4 Şiddetle öneririm.
2 yıl samsung kullanan biri olarak söylüyorum samsung'ada para verilmez.
Neden yavaşlıyor.
Neden dayanıksız.
Neden soyulmalar oluyor.
Neden arka kapakları çatlıyor.
Neden satarken zarar ettiriyor.
İphone 5s aldım ve ben hayatta iphone almazdım ve karşıydım senin gibi kullandıktan sonra fikir ve görüşüm değişti.
Şimdi neden İphone öneririm.
Çünkü hızı müthiş.
Çünkü ekranı güzel.
Çünkü kasma yok.
Çünkü kullanışlı.
Çünkü verdiğin paraya değiyor.
Eksik yanları da var ama samsung kadar değil.
Ek Olarak:
Yanlış düşünüyorsun. Senin öve öve bitiremediğin Android nasıl şişiyor biliyor musun ? Note2 2Gb ram'e sahip diye övünen arkadaşım şuanda Temple Run oynarken bile çıldırıyor.
Android her marka telefona entegre ediliyor ve bu kararsız olmasına neden oluyor. Senin performansını küçümsediğin Iphone donanımıda yazılımıda kendi hazırladığı için görüp görebileceğin en kararlı telefonları üretiyor. Telefonu alırken donanımına değil yazılımına para veriyorsun.
Sevmediğiniz markaları böyle karalama kampanyası yaparak yeremezsiniz. Size göre eksileri ve artıları ne onları yazarsanız karşınızdakilerin karar vermesine daha çok yardımcı olursunuz. Her marka telefonun bir eksiği var, senin övdüğün S5 ve S4'te hiç mi sıkıntı yok hiç mi eksi yönleri yok ?
Android her marka telefona entegre ediliyor ve bu kararsız olmasına neden oluyor. Senin performansını küçümsediğin Iphone donanımıda yazılımıda kendi hazırladığı için görüp görebileceğin en kararlı telefonları üretiyor. Telefonu alırken donanımına değil yazılımına para veriyorsun.
Sevmediğiniz markaları böyle karalama kampanyası yaparak yeremezsiniz. Size göre eksileri ve artıları ne onları yazarsanız karşınızdakilerin karar vermesine daha çok yardımcı olursunuz. Her marka telefonun bir eksiği var, senin övdüğün S5 ve S4'te hiç mi sıkıntı yok hiç mi eksi yönleri yok ?
Bravo. :)