Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar
Sony markalı telefon hiç kullanmadım. Gözüme kestirdiğim telefon ise Xperia z1 compact.
Varmıdır kullanananız ? Var ise tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Ben sony kullanıyorum. Sony telefonların multimedya özellikleri gelişmiştir. Alacağınız model de z serisinden. Yani suya ve toza karşı dayanıklı olan seriden. Sony genelde güncellemeleri geç verir. Telefonlarda hala direkt görüntülü görüşme yok.(Yada benim telde yok Xperia S) Genel olarak bu şekilde bahsedebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Su ve toz'a karşı olan dayanıklılığından haberim var. Benim asıl merak ettiğim performans yönünde. IPhone almakta bir alternatif ancak hiçbir özelliği olmayan kuru bir telefon gibime geliyor kendisi. Kullanacağım en fazla bir kaç uygulama olursa olur onlarıda her seferinde formatladığımda tekrardan yüklemek için para ödemek istemiyorum. Samsung S5 son modelinde son model Snapdragon kullandı. Samsung'un bu işlemcisine oranla Z1 compact'taki işlemci geri kalıyor olabilir ama Samsung kadar kırılgan bir telefon değildir diye düşünüyorum. Samsung servisinde çalıştığım için gerekli bilgiye sahibim. Benim merağım dayanıklılığı, paranın karşılığında müşteriye sunduğu performans ve dahası ?
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sakın ve sakın İphone alma. Ya şu telefona para verenlere acıyorum. İphone sadece adını satıyor ne ekran var nede performan. Android kullanmasını bilene candır gerisi heycandır diyorum.
Paran varsa Samsung S5 - S4 Şiddetle öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Iphone konusunda arkadaşa katılıyorum ama Samsung bence dayanıklı değil , Samsung yerine Sony ya da HTC düşünebilirsin :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
S4'ün dayanıksız üretimi(plastik kap)n'den ziyade Sony tercihimdir. Dediğim gibi çevremden ve servis'indeki tecrübelerim doğrultusunda Samsung istemiyorum. Ufak oyunlarda bile elinizi terletecek kadar ısınıyor.
@cadde
Ekran olsun istemiyorum zaten :) Ne gereği var kocaman ekranlara ? Öyle olduktan sonra tablet alsan daha mantıklı.
@nispet
Kamera çekimlerini araştıracağım birde. Ondan sonra da batarya ve internet. Ek olarakŞuan Z2'de bulunan video yavaşlatma seçeneği çok güzel olmuş, 1'de varmı bilmem.
Bu yönde bilgileri de paylaşan olursa sevinirim.
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@Valkyrie Benim telefonum Z1. Aldığıma açıkçası gerçekten değdi ve hiçte pişman değilim.Samsung'u yıllarca kullanmış bir kişi olarak söylüyorum samsung'u hiç ama hiç tavsiye etmem.Tamamiyle para tuzağı gibi bişey.S3 eski telefonumdu.Sürekli bozulup duruyordu.
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Telefonu düşürmeyin servis ücreti 1000 tl den başlıyor.