Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Valla hocam 10 tl kazanırsın diyip, adamı uğraştırıp, emek verdirip sonra 3-5 tl kazanıldığını görecekse işin başında ne olduğunu bilsin öyle yola çıksın.Ekmek aslanın ağzında dediğimiz bir dünyada Pempe Hayaller kurmanın ve Kurdurmanın bir manası yok maalesef. Bende isterdim ki Arkadaş 1000 izlemeye 1000 tL alsın ama maalesef gerçekler böyle.
Bende emek harcıyorum. Çok emek verip, hiç birşey elde etmediğim, üstüne Para harcayıp kazıklandığım dolandırıldığım oldu. Foruma üye olmamın tek amacı da budur. insanların benim gibi mağdur olmalarını engellemek. Birşey biliyorsam ücretsiz yardımcı olurum, Ticaret işine girmem. Ama bana inanmak veya inanmamak, tamamen karşımda ki insanın insiyatifine kalmış.
Backlink paketi satıp, bu çok işe yarıyor, sıralama şöyle olur böyle olur, ziyaretçi sayınız uçacak söylemleri ile backlink paketi satıp, daha sonrasında burada açılan "sitem sıralamadan Kayboldu" konularını görüp yüz çeviren insanların yüzsüzlüğünden yoruldum. ( Herkes Kendini Aynı Kefeye Koymasın ).
Bir kadın- moda sitelerinden para kazanırsın deniyor, huraaaa herkes kadın sitesi açmaya başlıyor. Kimse demiyor bu alanın hiti nedir. Rakipler kimlerdir. Rekabet ne durumdadır. Anca Hayal Kursunlar Kurdursunlar.
Yazık Valla Yazık. Satın alamayacağınız, bir daha elde edemeyeceğimiz tek şey zamandır. Bu yüzden insanalrın zamanını boşa harmasını istemiyorum Güzel Kardeşim.
Bir dokundun bir ah işittin belki ama, bu son zamanlarda her mesajımın altında sizin attığınız postlara benzer tepkiler görmeye başladım. O yüzden böyle biraz sitemli bir yazı oldu Kusura Bakma :)
Aslında herkezin emeğinin karşılığını alabilecek bilgilere sahibim seo olsun adsense olsun.ama gel gelelim yazasım yok.bıktırdılar beni