-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar Seo Konusunda Bilinmeyenler ! Yanlış bilinenler ! Ve tüm Sorularınızı Bu başlık altında cevaplayacağım.Aslında o kadar çok yanlış bilinen varki her güncellemeden sonrasında bir çok web master arkadaş burada sitem sıralamadan düşdü tarzında konu açmakta.
Hepsini tek tek yazardım ama sayfalar tutucağından siz öğrenmek istediğinizi sorun ben size en doğru bilgiyi verim.
Örnek vericek olursak !
Bir web sitem var Ana sayfada 1 inci sırada alt linklerde birisi 1. sayfada diğeri 3.sayfada neden ?.
Sorularınız 1 er adetten oluşursa sevinirim
Vereceğim cevaplarla penguen güncellemesinden panda güncellemesinden ayı dana horoz güncellemesinden düşme yaşamaz bilakis sayfa sayfa yükselişe geçeceksiniz.
Tek istediğim emeğe saygı ve 1 adet duanız.
org
Yaw He He
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web coder
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
1. sayfaya çıkarmak için ne yapmalıyız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım, Adwords
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam benimde bi sorunum var 1 cı sayfada olan bir sitem dalgalanma olduğunda 4,cu sayfaya gitti ondan sonra başlığını değiştirdim 8 gitti şimdi ise 11,ci sayfada sizce ne yapmam lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Blogumun style dosyasıyla oynayıp h1'in görünümünü gibi yaptım, başlıkları vs h1 etiketi kullanarak yazıyorum. Bunun bir zararı olur mu? Bunun gibi yazılarımı öne çıkaracak neler yapabilirim? 1. sırada olan bir yazımı güncel tutmazsam sıra düşer mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kpssdelisi adlı üyeden alıntı
..
kullanılmasının, arama motoru optimizasyonuna olumlu ya da olumsuz etkisi nedir? google/yandex/bing optimizasyonu açısından?
Konuyu Açan Hocamızın,
iyi niyetine sığınıp sorunuza cevap vermek istiyorum.
quote tagını kullanmak, sayfanızı reklendireeğinden ( Hareket katacağından ) olumlu yönde etkisi olabilir. Nasıl ki diyoruz , içeriğinize resim ekleyerek zenginleştirin aynı şekilde quote ile de bu zenginlik sağlanabilir. Ancak bunu kullanırken, gerçekten içeriğinize atıfta bulunulan destekleyen cümle olmasına özen gösterin.
Burada yer alan yazı, üst kısımda ve alt kısımda yer alan yazıdan daha önce göze çarpıyor mesela. ilk odak noktası oluyor
Kullandığınız alıntılar, bazen yazınızın Can damarı olabilir. Bu yüzden quote tagları içine alacağınız cümleler oldukça önemlidir. W3'ün de önerdiği bir etikettir. Kullanmanız yararınıza olur zararınıza olmaz. Yeterki kullanmayı bilin
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...