temayı yeni değiştirdim, önceki tema fullsense idi yine sorun yaşıyordum şimdi yaren v2 sorun hala devam ediyor. ve temanın özelliklerinin yarısını kullanmıyorum bile..
optimizasyon yaptığıma inanıyorum derken tavsiyeler doğrultusunda birşeyler yaptım ama oldu mu olmadı mı, nasıl değerlendirme yapmalıyım onu da bilemiyorum.
optimizasyon yaptığıma inanıyorum derken tavsiyeler doğrultusunda birşeyler yaptım ama oldu mu olmadı mı, nasıl değerlendirme yapmalıyım onu da bilemiyorum.
Bilindik bir firmamı?
Safir Tema iyi diye biliyorum, temadan kaynaklı çok sorun olacağını sanmıyorum. Sunucudur büyük ihtimalle tahminim.
genel olarak aynıdır heryerde %15 - %30 arasıdır. daha fazlasını veremezler zaten.
700-800 hit cpu sorunu yaratmaz 5bin-30binlerde bile %12 cpu anca çıktığını gördüm
bu durum kullandığınız tema, eklenti ve veritabanı hatalarından kaynaklanır.
kullandığınız host/host firması cpu kullanım hakkınızı düşük vermişse ona bişey diyemem..
700-800 hit cpu sorunu yaratmaz 5bin-30binlerde bile %12 cpu anca çıktığını gördüm
bu durum kullandığınız tema, eklenti ve veritabanı hatalarından kaynaklanır.
kullandığınız host/host firması cpu kullanım hakkınızı düşük vermişse ona bişey diyemem..
Orası öylede, ben daha önce 4k hit kaldıran hosttayken 2. siteyi açtım başka bir firmadan aynı tema aynı optimizasyonda 500 hitte CPU sorunu çıkarıyordu ki 4K yı kaldıranın %10 oranınki %20 di bu sunucudan kaynaklıda olabiliyor yani bütün suçu kullanıcıya atmayalım :D