fssolak adlı üyeden alıntı
LG 42LA620S > Eski versiyonu Olan 42LM620S kullanıyorum 2 yıl oldu alalı çok memnunum... Olması gereken herşey var olmasada olur hiç birşey yok...
yada
LG 42LA660S
LG 42LA660S bu model en çok tavsiye edilen model. Bunu almayı düşünüyorum hocam.
Ek Olarak:
NeoEkonomi adlı üyeden alıntı
2000 az para değil o fiyata en kral televizyonu alırsın git bir mağazaya istediğin tüm özellikleri say fazlasıyla ihtiyacın olan bir televizyon alırsın..
Ama tavsiye olarak Samsung ya da LG ısrarla tavsiyemdir. LG'ler daha parlak ve cazibeli görüntüsü vardır. 3D gözlük 4 tane verirler ve pilsiz sanırım.
100 ekrandan aşağı alma tadı çıkmıyor. 1080p kaliteden inme. özellikle Mhz mi ne deniyor 400 hayzdan(türkçesi) aşağı olmasın bence..
Varsa ihtiyacın Smart Tv al ya da en azından wi-fi cihazı takılabilen bir şey olsun ilerde ne olacağı belli ollmaz.
Bu özelliklerde 1750 1900 bir şey bulursun tahminimce..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alacağım :)
Ek Olarak:
elbistanli adlı üyeden alıntı
alacaksan beko hd 3d hemilation die olucak onu al 106 ekran internetli olanı benim tavsiyem bu servis agı cok ve kaliteli 2400tl olması lazım araştırin ben 72 ekran LCD sunny aldım 1000tl valla normal internetsiz daha alalım 2 ay oldu bütçeye göre tv cok var
Yorumunuz için teşekkür ederim. Daha önce beko markasını öneren olmadı açıkcası bende sıcak bakmıyorum beko, vestel gibi markalara. :)
Ek Olarak:
Battery adlı üyeden alıntı
LG 42LA660S sanırım teknosa için üretilen bir seri diğer mağazalarda yok. Bizde alırken baya araştırmıştık.
-Modeli yanlış hatırlıyor olabilirim, ama teknosa mağazası için üretilen bir seri var büyük ihtimalle bu modeldi.-
Bu televizyonu almak için gittiğinizde mağazada söyledikleri birşey var. İşte 600HZ hızı olsa da olmasada zaten türkiyede yayınlar 50HZ. O yüzden özelliği kullanamıyorsunuz. Bu tamamen yalan öyle saçmalık mı olur? Film izlerken oyun oynarken bu bariz şekilde fark ediyor. Televizyon bir kere alınıp uzun süre kullanılıyor. Alacaksanız sağlam olsun..
Bende araştırırken bu televizyona da baktım fakat neden yabancıya gitsin para diyerek vestele yöneldim. Neden teknik özellikler aynı olmasına rağmen ve çift ekran gibi ek özelliklerin vestelde artı olması ve yerli malı olması nedeniyle vestele yöneldim.
Zaten aldığım televizyonun paneli de LG. Yani panel aynı panel
Televizyon hakkında yorumlara gelecek olursam hiçbir sorun yaşamadım 4-5 aydır. Tek sorunum gelip kuruldu ama metal çerçevesinde görünür kısımda küçük bir çizik vardı. Aradık söyledik televizyonu kullandık sonra yenisi geldi değiştirdiler.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama nedenini bilmediğim bir şekilde beko, arçelik,
vestel gibi markalara sıcak bakmıyorum. Biraz daha detaylı birde mağazaya gidip orada göreceğim ve kararımı orada vereceğim.