demonline adlı üyeden alıntı

Allah aşkına kardeş ben adama demedim bana bunu sat veya beleşe ver. Adama ne güzel mesaj atmışım. eğer ücretsizse adres verirmisin demişim. Adamda bana mükemmel dünyada sadece bende var eğer istersen sana para ile satabilirim diyor. Nereden bileceğim lisanslı teması? lisanslı temayı başka domain kullanabilirmi? Neden hemen ticarete giriyorlar?

Tamam başka tema buldum ve ücretsiz dedim ve konuyu kapattım. Adamın ağrısı var ki warez kullanılmaz şu bu diye başladı. Bırak beni kardeş. Benim warezim benim suçum. Paran varsa öde al temayı. Bende warez taraftarıyım demiyorum. Hele hele türkiyedeki türklerin programladığı scriptlerin temaların warezine de karşıyım.

Ama ben gitmişim bulmuşum bir yerlerden tema script vs, arkadaşıma zararlı kod taratması yaptırmışım (ben o kadar anlamıyorum programlamadan). Ve onu bana zorla söylettirmişsin. benim suçum ne.

Benim kızdığım taraf özel mesajın paylaşılması. Hadi delikanlılık bende kalsın benim yazdığım herşey yanlış. Ben yanlışım. Warez kullanan şöyle böyle. Ama adamın özel mesajı paylaşması adamlık mı?

Şu an konuyu inceleyenlerin de yüzde 70 i script satan tema satan bot yazan larda olabilir ki wareze haliyle karşılar. Türk sicriptlerinin warezine karşıyım. Gerisinede karışmayın.


yürü git buradan çocuk senin yüzünden meslek soğuyoruz herşeyin bedavasının üstüne düşün.