emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
HellBoy05 adlı üyeden alıntı
Hayır yanlış anlamam övmek ayrı birşey tavsiye,öneri,teşvik ayrı birşey. Ben bu tür konularda çok dile getirdim. Genel olarak konuşuyorum;
TÜRK'lerin oyunu yok, oyunu var ingilizce Türkçe bile değil gibi sözler sarf ediliyor bu yüzden Türk yapımlarına bari para verinde alın diyorum bunu demek istedim ama neyseki yanlıiş anlamadık böylesi iyi diyelim.
Hocam tabi ki oyuna para vermeliyiz ama Türkiye'deyiz, yani ters geliyor çoğumuza :D Böyle yetiştik.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Evet, belkide karakterim ile ilgilidir.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Açık konuşmak gerekirse herkesin oynadığı saçma bi senaryo için ben de para vermem. Ama Battlefield 3, 4, 5 ve GTA IV, V gibi serilerin multiplayerları çok iyi. Ee korsan oyunla online seçeneğine erişemezsiniz tabii ve oyunun en eğlenceli kısmından mahrum kalırsınız :)
İşte bu yüzden oyunlara para veriyorum yoksa ne vercem zaten adamlar 40 milyon kopya satıyolar bi kopya satmayıversinler :D
Ek Olarak: Bir de duyduğum bi habere göre zaten Temmuz'da GTA IV serverleri kapanıyormuş almaktan vazgeçtim. Ama singleplayer için almak isteyenler bu fırsatı hala değerlendirebilirler ya da sonbaharda çıkacak olan GTA V için para biriktirmeye başlayabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende oyun var.Eğer alırsanız GTA IV oynayabiliriz belki :)