lostyazilim
tr.link

GTA IV: Complete Pack 6 Dolar!

31 Mesajlar 4.908 Okunma
acebozum
tr.link

HellBoy05 HellBoy05 Patron Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci / Ekonomist
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 5, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Hocam karakterinizi övdünüz biraz bana öyle geldi. Ama alsam alırım ben. Ama niye gidip 100 TL vereyim. He bu yaptığımız ayıpsa günahsa hepimiz bitmişiz. Biz yanarız sizler yanmazsınız. :D Yani bu kadar derim hocam. Sıf size değil böyle düşünenlere de. Benim fikrim bu. Yanlış anlamayın. İyi geceler.

Hayır yanlış anlamam övmek ayrı birşey tavsiye,öneri,teşvik ayrı birşey. Ben bu tür konularda çok dile getirdim. Genel olarak konuşuyorum;

TÜRK'lerin oyunu yok, oyunu var ingilizce Türkçe bile değil gibi sözler sarf ediliyor bu yüzden Türk yapımlarına bari para verinde alın diyorum bunu demek istedim ama neyseki yanlıiş anlamadık böylesi iyi diyelim.

elektronikssl
webimgo

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

HellBoy05 adlı üyeden alıntı

Hayır yanlış anlamam övmek ayrı birşey tavsiye,öneri,teşvik ayrı birşey. Ben bu tür konularda çok dile getirdim. Genel olarak konuşuyorum;

TÜRK'lerin oyunu yok, oyunu var ingilizce Türkçe bile değil gibi sözler sarf ediliyor bu yüzden Türk yapımlarına bari para verinde alın diyorum bunu demek istedim ama neyseki yanlıiş anlamadık böylesi iyi diyelim.

Hocam tabi ki oyuna para vermeliyiz ama Türkiye'deyiz, yani ters geliyor çoğumuza :D Böyle yetiştik.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Hocam tabi ki oyuna para vermeliyiz ama Türkiye'deyiz, yani ters geliyor çoğumuza :D Böyle yetiştik.

Bunun yetişme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen sizin karakteriniz ile alakalı bir durum.

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

XGames adlı üyeden alıntı

Bunun yetişme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen sizin karakteriniz ile alakalı bir durum.

Evet, belkide karakterim ile ilgilidir.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 5, (%100)

XGames adlı üyeden alıntı

Arkadaş kararını vermiş tabiki o yoldan ilerlemeyi seçmiş napalım.

AhmetK AhmetK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2503
  • Beğeniler 64 / 327
  • Ticaret 23, (%100)
Açık konuşmak gerekirse herkesin oynadığı saçma bi senaryo için ben de para vermem. Ama Battlefield 3, 4, 5 ve GTA IV, V gibi serilerin multiplayerları çok iyi. Ee korsan oyunla online seçeneğine erişemezsiniz tabii ve oyunun en eğlenceli kısmından mahrum kalırsınız :)

İşte bu yüzden oyunlara para veriyorum yoksa ne vercem zaten adamlar 40 milyon kopya satıyolar bi kopya satmayıversinler :D

Ek Olarak: Bir de duyduğum bi habere göre zaten Temmuz'da GTA IV serverleri kapanıyormuş almaktan vazgeçtim. Ama singleplayer için almak isteyenler bu fırsatı hala değerlendirebilirler ya da sonbaharda çıkacak olan GTA V için para biriktirmeye başlayabilirler.

• Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 5, (%100)

kralizasyon adlı üyeden alıntı

Açık konuşmak gerekirse herkesin oynadığı saçma bi senaryo için ben de para vermem. Ama Battlefield 3, 4, 5 ve GTA IV, V gibi serilerin multiplayerları çok iyi. Ee korsan oyunla online seçeneğine erişemezsiniz tabii ve oyunun en eğlenceli kısmından mahrum kalırsınız :)

İşte bu yüzden oyunlara para veriyorum yoksa ne vercem zaten adamlar 40 milyon kopya satıyolar bi kopya satmayıversinler :D

Ek Olarak: Bir de duyduğum bi habere göre zaten Temmuz'da GTA IV serverleri kapanıyormuş almaktan vazgeçtim. Ama singleplayer için almak isteyenler bu fırsatı hala değerlendirebilirler ya da sonbaharda çıkacak olan GTA V için para biriktirmeye başlayabilirler.

bende onu diyorum hocam. oyunlara para vermek her zaman iyidir nedenmi bir süre sonra oyunlara para verince bakıyorsunki oyun zevkin-becerin yol alıyor artık o serilere ve türlere göre oyunalıyorsun ki her yıl aldığın oyunlar belli sayıda ve belli markalar oluyor.

ben battlefield fanıyım her yıl alırım hardline geliyor hemde ön sipariş ile daha kasıma bi dünya zaman var bende öğrenciyim biriktirim alırım. yani isteyen istediği zaman alır sdece kişilk ve karakter meselesi

hocam ekle beni steam: mert_emre05
origin: Hellboyy05

AhmetK AhmetK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2503
  • Beğeniler 64 / 327
  • Ticaret 23, (%100)

HellBoy05 adlı üyeden alıntı

bende onu diyorum hocam. oyunlara para vermek her zaman iyidir nedenmi bir süre sonra oyunlara para verince bakıyorsunki oyun zevkin-becerin yol alıyor artık o serilere ve türlere göre oyunalıyorsun ki her yıl aldığın oyunlar belli sayıda ve belli markalar oluyor.

ben battlefield fanıyım her yıl alırım hardline geliyor hemde ön sipariş ile daha kasıma bi dünya zaman var bende öğrenciyim biriktirim alırım. yani isteyen istediği zaman alır sdece kişilk ve karakter meselesi

hocam ekle beni steam: mert_emre05
origin: Hellboyy05

Ekledim hocam Steam'den. Origin hesabımı satmıştım inşallah Hardline ile yeni bir hesabım olur :D

• Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 5, (%100)

kralizasyon adlı üyeden alıntı

Ekledim hocam Steam'den. Origin hesabımı satmıştım inşallah Hardline ile yeni bir hesabım olur :D

aaa kaçmaz hardline al al akarız beraber. işdeyim eve gidince isteğini kabul ederim. wmaracından oyun oynamak vayy be :D

ozkanyilmaz ozkanyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 174 / 35
  • Ticaret 8, (%100)
Bende oyun var.Eğer alırsanız GTA IV oynayabiliriz belki :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al