TetraYazilim adlı üyeden alıntı

bu adamın müslüman olmadığı için cehennemde kalmasına gönlün razı değilse, gidip ona anlatırsın müslüman olması gerektiğini güzelce izah edersin..

Burada inanmadığı bir yaratıcı ve o yaratıcının kurduğu sistemi kabul etmeyen biri var..

inanmadığın bir şeyin sana yapacakları umrunda olmaz ki

İnanmadığımı söylemedim, reddediyorum dedim arasında dağlar kadar fark var. Allah (Tanrı/Kozmoz/Yaratıcı/Yahuda) kavramım biraz farklı sadece.

Ek Olarak:

demonline adlı üyeden alıntı

Müslüman olmayan CENNETE GİREMEZ. Müslümansa o vatandaş ne mutlu ona. Değilse az yanar. Ama sonsuza kadar cehennemde kalacak. Varmı kardeşim vaaz veriyorum.

Adam demiş öyle adamın yanında cehennemde yanarım. Sen bilirmisin cehennem azablarını? Zakkum ağacını? Zebanileri? Gayy ve Esam kuyularını? içi cehennemin üstünde cayır cayır yanan leşlerden akan irin ve artan pisliklerin doldurulduğu kuyular. Bunun içinde Allah cc. 'ye şirk koşanların fokurtatılacağından haberin var mı ?

Demek istediğimi çarpıtıpda cevap verme. Müslüman harici hepsi cehennemin kara dibini boylayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=6NPsU22SBL4

Kimlerle uğraşıyoz kardeşim yaaaa.

Hepsinden haberim var merak etme insanoğluna gönderilmiş bütün Kutsal Kitapları okumuşluğum var Kur'an-ı Kerim'i de defalarca okudum. Seni çarpıttığım falan yok arkadaşım, sana cevap falan da vermedim. Evet Müslüman olmayan herkes cehennemde yanacak ben de bunu sindiremiyorum sadece bunu söyledim. Kimseyle uğraşmak zorunda değilsin hele 6 yaşında çocuklar gibi "yaaaa" yazarak benle uğraşma. Ayrıca bana kendini "Hoca" olarak tanıtıp da Allah ile arama girmeye onun gönderdiği kitabı bana yorumlamasına hiç mi hiç ihtiyacım olmayan şarlatanlardan da dem vurma. Jet-ski Ahmet gibi:rolleyes: