İsa Kardeş kimseyi kışkırttığım yok. Ben doğrunun peşindeyim. Sonuçta her koyun kendi bacağından çeker. Benim kıldığım namazın, tuttuğum orucun sana veya başkasına faydası yok. Ama benim işlediğim ve yaptığım yanlışı başkasının delillerle düzeltmesinden hoşlanırım ve teşekkür ederim.

Ama bazı arkadaşlar tükürüğünü yalamak zorunda kalıyorlar ama yalamıyorlar. İlla ak diyorlar ama kömür karadır. Gerçekler var, deliller var ve herşey kayıtlı. Bunu yargılamak adamı şirke götürür. Burada bir insanın yanlış düşüncesini doğrultulsam kazanacağım sevabın peşindeyim. Ve bunu yapmak da zorundayım.

Ciddi kararlar verdiğim yerler Kurana dayanır ve bunu inkar eden dinden çıkar.

Kısaca soru şu: Müslümanlar harici cennete gider mi?
Cevap: Allah'ı şirk koşmamış (hristiyanlar baba, oğul, kutsal ruh diye 3 ilah edinmişlerdir), Hz. Muhammed'in de onun kulu ve son peygamberi olduğuna iman etmiş ve şu an kıyamete kadar değiştirilemeyek tek kutsal kitap da Kuran-ı Kerim'dir der ve kalben iman edenler Cennete, diğerleri 70.000 meleğin çektiği(sürükleyerek), kainattaki en sıcak sıcaklığın cehennemin 70 de 1 i bile etmeyen sonsuz azaba gideceği sahihdir denemesi bedavadır.

Bunu Fethullah Gülen Hoca inkar ediyor, Süleyman Ateş ve bir kaç Prof inkar ediyorlar ve halkımızı yanlış yönlendiriyorlar. Allah hepimize cüzi irade vermiştir ve seçme hakkı tanımıştır. Sen gitmişsin putperest olmuşsun, ateist olmuşsun ayyyy çok da fi fi diyemem kardeşim. Ben isterim ki bu wmaracinda yanlış bilgiye sahip olan 1 kişiyi bile doğruya yönlendirmekle sevinç duyarım.

Kısaca bu konuda dediklerimi TetraYazilim hariç kimse anlamadı ve veya anlamak istemedi. Düşün taşın azcık ta kaşın. Cehennem azabı çok fena.