lostyazilim
tr.link

PHP Online Makale Satış Sitesi (Otomatik)

24 Mesajlar 4.202 Okunma
lstbozum
tr.link

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

thesefiks adlı üyeden alıntı

Valla bence iş yapar benim gibi yazmaya fırsatı olmayanlar için güvenilir ve kaliteli bir kaynak olursa her türlü tutar

Sağolun hocam, keşke zamanında sizler yorum atsaymışsınız da şu anda rahat bir şekilde kullanıyor olsaymışsınız :)
İki kişi hiçten iyidir :) Yakında yazmaya başlarım fakat benim bir sorunum var, tanıtamıyorum. Hiçbir şeyi. Bir şeyi ne kadar güzel yaparsam yapayım, ne kadar ucuz olursa olsun tanıtılmadığından alan hiç çıkmıyor. Reklamcılık yönüm ve yeteneğim sıfırdan biraz uzak. O konuda ne yaparım bilemiyorum.

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
wmaraci
reklam

Alpi1s Alpi1s skype: swrnet@outlook.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 6, (%83)

hdizle adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam ben uzun süredir bu tarz bir siatem arıyorum fakat bulamadim adam akilli bir şey foyat olarak ne tutar bu script

Ek Olarak: Bu arada ümitsiz olmayın sistemin gideri var bence arkadaş neye dayanarak söylemiş bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim herkes ekmek peynir gibi almaz ama bu işte olanlaricin bu script aranan kan

hocam uzun süre aramışsınız sanırım benim aklımda bir site var belki işinizi görür
siite link : makaleisi.com

hdizle hdizle Mali işler Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mali işler
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 8, (%100)

Alpi1s adlı üyeden alıntı

hocam uzun süre aramışsınız sanırım benim aklımda bir site var belki işinizi görür
siite link : makaleisi.com

biliyorum o siteyi benim aradığım tam olarak böyle birşey değil.
buldum aslında bir sistem ama arkadaşa ulaşamdım bakalım.
olmadı özel yazdıracağım.

• Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba
Ben makale alış-satış sitesi yapmayacağım (yani paravan olmayacağım) amacım bireysel olarak makale satan kişilere bir script satmak, onlar da o script sayesinde bir makale havuzu yapacaklar. Üyeler de istedikleri makaleleri satın alacak.

Tasarım konusunda da bir tasarımcı arkadaşımla anlaştım. Onunla birlikte yapacağız sistemi.

PHP Coder,
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mali işler
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 8, (%100)

Altay adlı üyeden alıntı

Peki hocam, bu konuda biraz araştırma yapıp belki başlayabilirim buna. Bir kaç tasarımcı arkadaşla da görüşüp tasarım ayarlatayım bununla ilgili. Bakalım bazı özellikleri kısıtlayıp bir kaç özellik daha ekleyerek yapmayı düşünebilirim. Siz sanırım satın almak istiyorsunuz bunun gibi bir şeyi; kesin olsun diyebileceğiniz özellikleri belirtirseniz yardımcı olmuş olursunuz. Şu anda elimdeki projeler bitince başlarım buna da.

Ek Olarak: Script fiyatı ile ilgili de şu anda bir fiyat veremem, çünkü yeni bir şey olacak; piyasası nedir bilemem fakat ortalama 80 - 150 TL arası olacağını düşünüyorum bir alan adı lisanslı olarak. Fakat dediğim gibi bu fiyat değişkendir, artabilir-azalabilir.

hocam yaparsanız ben o zmana kadar kendim script yazdırmazsam ilk müşteriniz ben olurum haberiniz olsun.
benim zamanım dar elimde toplu makaleler var bunları excelle de takip etmek o kadar zor ki anlatamam bu bahsettiğiniz sistem hayata geçerse süper olacak.

• Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

hocam yaparsanız ben o zmana kadar kendim script yazdırmazsam ilk müşteriniz ben olurum haberiniz olsun.
benim zamanım dar elimde toplu makaleler var bunları excelle de takip etmek o kadar zor ki anlatamam bu bahsettiğiniz sistem hayata geçerse süper olacak.

Tasarımcı arkadaşımla konuştum bununla ilgili, pazartesi tasarım taslağı çıkacak. Benim de biraz işlerim var. Fakat bu hafta içerisinde başlayabilirim sanıyorum.
Hızlı yazarım...

PHP Coder,

• Üyelik 21.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mali işler
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 8, (%100)
inş hocam örnek bir taslak yada ekran görüntüsü biraz belki birşeyler kadat yada fikir verebilir proje.

şu linki bir inceleyebilirseriniz.

açıkçsı ben tamda böyle birşey arıyorum.

• Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

inş hocam örnek bir taslak yada ekran görüntüsü biraz belki birşeyler kadat yada fikir verebilir proje.

şu linki bir inceleyebilirseriniz.

açıkçsı ben tamda böyle birşey arıyorum.

Merhaba,

Sepet sistemi yapmayacağım, kredi sistemi de olmayacak. Makalenin fiyatı 3.90 TL diyelim. Satın Al'a tıklayıp paypal sayfasına gidecek direk. Satın alacak. Aldığım Makaleler bölümünde makalesi bulunacak. Gerekirse makaleye istediğiniz kadar resim, dosya vb. şeyler ekleyebileceksiniz. Yani bazı durumlarda müşterileriniz sizden öne çıkarılmış görsel falan de isterler. O durumlar için bir makaleye istediğiniz kadar dosya ekleyebileceksiniz. (fakat bu kesin değil, bazı durumlarda kaldırılma ihtimali olabilir)
Script alan adı lisanslı satılacaktır. ionCube şifreleme kullanılacaktır.

PHP Coder,

• Üyelik 21.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mali işler
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 8, (%100)

Altay adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Sepet sistemi yapmayacağım, kredi sistemi de olmayacak. Makalenin fiyatı 3.90 TL diyelim. Satın Al'a tıklayıp paypal sayfasına gidecek direk. Satın alacak. Aldığım Makaleler bölümünde makalesi bulunacak. Gerekirse makaleye istediğiniz kadar resim, dosya vb. şeyler ekleyebileceksiniz. Yani bazı durumlarda müşterileriniz sizden öne çıkarılmış görsel falan de isterler. O durumlar için bir makaleye istediğiniz kadar dosya ekleyebileceksiniz. (fakat bu kesin değil, bazı durumlarda kaldırılma ihtimali olabilir)
Script alan adı lisanslı satılacaktır. ionCube şifreleme kullanılacaktır.

vallahi dört gözle bekliyorum hocam sepet sistemi o kadar önemli değil dediğiniz gibi bir sistem kurulursa süper olur benim işimi o kadar hafifletecek ki anlatamam.

hocam mesela bende şöyle bir sistem düşünüyordum.
admin ve yazar olmak üzere 2 ayrı panel admin panelinden istenilen makaleleri gireceğiz yazarlar konuyu yazıp bize konuyu teslim edecekler teslim edilen konular admin panelinde bir ekrana düşecek ekranda benim kontrol edip onayladığım makaleler için yazarın bakiyesi otomatik olarak oluşacak ve paypal entegre edilerek yazar ödeme istediğinde ödemesini anında yapabileceğim bir sistem aspx ile biz asında bir şeyler çıkarttık ama ben bunu php ile istiyordum.
asp benim anlamadığım bir dil ve sürekli destek gerekli geliştirileceği zaman problem fakat phpde en azından bilgimiz var bir sorun old. çözmekte daha az zaman alacaktır.

ve entegre edilecek birşeyler olursa daha seri entegre edilebilir.

bu yönde bir çalışmanız var mı anladığım kadarıyla siz sadece makale yazarlarının admin panaleinde makalelerini ekleyip satacakları bir sistem düşünüyorsunuz.

peki benim dediğim şekilde bir entegrasyon mümkün mü?

Ek Olarak: belirttiğim şekilde bir entegrasyon yaparsanız yada bir modül koyup o hale gelirse geliştirdiğiniz sistem benim çok işime yarar.
Eğer bunu ayrıca bir ücret karşılığında tasarımı ve kodlamasıyla yapabilirim derseniz bir fiyat verebilmeniz mümkün mü bana?

• Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

vallahi dört gözle bekliyorum hocam sepet sistemi o kadar önemli değil dediğiniz gibi bir sistem kurulursa süper olur benim işimi o kadar hafifletecek ki anlatamam.

hocam mesela bende şöyle bir sistem düşünüyordum.
admin ve yazar olmak üzere 2 ayrı panel admin panelinden istenilen makaleleri gireceğiz yazarlar konuyu yazıp bize konuyu teslim edecekler teslim edilen konular admin panelinde bir ekrana düşecek ekranda benim kontrol edip onayladığım makaleler için yazarın bakiyesi otomatik olarak oluşacak ve paypal entegre edilerek yazar ödeme istediğinde ödemesini anında yapabileceğim bir sistem aspx ile biz asında bir şeyler çıkarttık ama ben bunu php ile istiyordum.
asp benim anlamadığım bir dil ve sürekli destek gerekli geliştirileceği zaman problem fakat phpde en azından bilgimiz var bir sorun old. çözmekte daha az zaman alacaktır.

ve entegre edilecek birşeyler olursa daha seri entegre edilebilir.

bu yönde bir çalışmanız var mı anladığım kadarıyla siz sadece makale yazarlarının admin panaleinde makalelerini ekleyip satacakları bir sistem düşünüyorsunuz.

peki benim dediğim şekilde bir entegre münkün mü?

Tasarımcı arkadaşım benim ortağım, onunla da ilk bunu düşünmüştük, yani kendimiz makaleisi gibi bir site açmayı düşündük. Fakat o sistemi hem tanıtmak zor hem de güven meselesi var, yani kim o kadar emek verip yazdığı yüzlerce makaleyi bir siteye yüklemeye güvenir ki? Demişsiniz, kendi makalelerimi takip edemiyorum excelden diye. Öyle bir durumda makale sahibi kime güvenir? Bir de onu kodlaması zor. Yani neredeyse bu sistemi yapmak için uğraştığım kadar yeniden uğraşmam gerekecek. Zor o, bir de işin içinde para mevzusu varsa iş ne kadar uzarsa o kadar güvenlik açığı olur. O yüzden böyle şeyleri genelde tek programcılar yapmaz. Fakat bu durumda tek başıma yapmaktan başka şansım yok ne yazık ki.

Arkadaşıma söyledim, tasarımı oradaki siteme benzer yapabilir belki, 2-3 hazır tasaım belirleyeceğim. Rahat değişiklik yapılması için sadece core dosyalarını sifreleyeceğim. Sayfa içlerinde genelde fonksiyonlar kullanılacak. Fakat sayfanın tasarımını değiştirilebilir yapmayı planlıyorum.

PHP Coder,
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al