-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Öncelik ile bu konuyu "Genel Kategorisi"ne açmayı uygun buldum. Bugün isimtescil.net'e giriş yapmaya çalıştım fakat, şifremi unuttuğum için başarısız oldum. Şifre'mi unuttum yaptım fakat, biten domain'ime kayıtlı bir e-mail hesabına kayıtlıymış. isimtescil.net'in destek bölümüne bunu ilettim, bana T.C. kimlik numara'mı sordu ben de yazıp, gönderdim. Fakat daha sonra ben şifre'mi beklerken "Kimlik Fotokopi"si isteniyor. Üstelik T.C. no haricinde hesabımda ki domainleride yazdım. Burada marka provakasyonu ya da itibarı zedelemek istemem fakat, müşterilerine kolaylık sağlıyacakları yerde işlerini zora sokuyorlar. isimtescil.net'ten alım yaparken işlem kolaylığına göre domain kaydettirin. Eğer forum'da yetkili arkadaş var ise, bana ÖM yazarak sorunu öğrenmek isteyebilir.
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben o firma ile çalışmadım fakat böyle yaptıklarını bilsem kesin çalışırdım, bence daha iyi tanış olduğum biri benim tc no'ma erişebilir kimliğime erişmek biraz sıkar açıkçası, benim emek verdiğim siteleri adam bir çırpıda alıp kendi üstüne geçirir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kötü bir şey değil, güzel bir şey? Demekki biri tc kimlik numaranızı ve alan adlarınızı bilse bile şifrenizi sıfırlayamayacaklar. Gerçekten o kişi olduğunuzu anlamak için sizden kimlik fotokopisi istiyorlar. Bunun neresi şaka veya garip geldi size anlamadım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Nasıl yani? Kurumsal bir firma da olsa 3. şahıslara veya işletmelere kimlik fotokopisi göndermek hangi akla hizmet? Bankadan kredimi çekiyoruz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İsim tescil sonuçta duyulmuş ve Türkiye'nin büyük firmalararındandır.Bunu savunmak için söylemiyorum bende telefon numaramı güncelleyecektim aynı şeyi bana da uyguladılar bence gayet mantıklı ve güvenilir olması için uygun bir işlemdir.
Nakrul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turızm işletme
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İsimtescil hakli bu konuda, herhangi biri senin tc numaranı öğrenip işlem yaptırabilir, sade bununla işlem olsaydı ben yabancı sitelerden alışveriş yapıyorum kredi kartıyla adamlar işlem için istedikleri nufus cuzdanı ile yan yana canli resim cekıp yollamak tamamen kalite açısından hataya düşmemek için bu yola başvuruyorlar, o yuzden sende paşa paşa istediklerini yap senin için uğraşıyor adamlar