senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhabalar;
Elimde ozgurogrenci.com domaini var, birkaç düşüncem oldu, blog, tartışma platformu gibi konular aklımda gezinenler.Bu vakitlerde boşum bu işe vakit ayırmak istiyorum.
Diğer bir seçenek olarak şu olabilir, ben şunu yaptım şöyle oldu, bu tutar dediğiniz fikir,projeleriniz var mı?
Yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Ek olarak:
Siteye soru cevap scripti şeklinde bir scipt kurdum, birçok üyesi oldu üyelerin hemen hemen %90'ı spam şeklinde üye olan insanlar. Kişisel bir blog yapmak neredeyse her gün aklımdan geçiyor. Düşüncelerinizi tekrar almak isterim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Spor Editörü
-
-
Ad Soyad
H** L**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tartışma platformu kurabilirsiniz. Çok iyi olur. Fakat belli şartlarda siyaset serbest olmalı. Argodan uzak bir şekilde. :cool:
www.hasanhuseyinlif.com
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forum daha iyi olur ama VB olmalı daha kullanışlı tabi mybb eklentiler ile benzetilebilir ama şahsen öyle bir forum kurulursa girerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özel script daha mantıklı olur bence, Hocam.Com'un iyice fuhuşa sürüklenmesinden sonra bence böyle bir projeye ilgi olur.
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Doğrudur çok mantıklı :) hocam.com benzeri bir script yazabilirim aslında vaktim var iken, bu arada değerli görüşleriniz için teşekkürler tek tek hepinize. Ama daha hala aradığım yaratıcı fikri bulamadım. Ki bulan arkadaşta bana söylemez kendi uygular muhtemelen :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forum değil de tartışma platformu şeklinde daha özgün bir script yazılabilir, kullanılabilir. Domain güzel ve akılda kalıcı. Hiç etmeyin derim.