Daha önce görmemiştim, Güzel Proje, öncelikle başarılar dilerim. Araç kiralama işinden zararla çıkmak pek mümkün olmayan bir durum, ancak yinede siz tanıtımınızı en iyi şekilde yapın, hiçbir işi riske atmayın derim. yoyo vb projeler hayat buldu ve tuttu. Sizinki daha geniş kapsamlı inşallah tutar. Hayırlı ve bol kazançlar...
Önerileriniz için teşekkürler her akşam oturup site durumunu konuşmaktayız. Kosgeb vs bütün yollardan talihsizlik olarak tam verim alamadık ve iş başa düştü. Her yönden kısıtlı olmamız ve hızlı hareket etmemiz gerektiği için böyle bir başlık açmış bulunmaktayım.
Makale yazma işi üzerine PM alabilirmiyim?
Özel mesaj gönderildi. Teşekkürler
proje güzele benziyor da, arama yerine istanbul yazdım 5 araba çıktı hocam? anlamadım nasıl ortaklık teklifi aldınız, yanlış anlamayın sadece merak ettim.
Öncelikle hizmet sektörü olduğu için burada içerikten çok kalitenin önemli olduğunu vurgulamak isterim. Firmaların pazarın aynı olması için 5 araç kısıtlaması vardır. Bu kural pazarlamaya yönelik getirilmiştir. Rakiplerimizde kalite ve tutulmaya başlamasından dolayı teklifte bulunduklarını düşünüyorum.
Daha önce siteye denk gelmiştim, incelemiştim ve iyi iş çıkarmışsınız, tebrikler. Umarım istediğiniz noktaya gelir projeniz.
Teşekkür ediyorum. Hayırlısı ne ise o olsun hepimizin hakkında