FIRTINA1453 adlı üyeden alıntı

Tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla yapılmıyor

umarım takılıyordur.

luxfm adlı üyeden alıntı

yapılabilir fiyatları nedir bilmiyorum aam çok pahalı değilse taktır diyicem yeni bir laptop alma sansın varsa yeni al islemci bide ssd taktın mı tamamdır :)

yeni almayı düşünüyordum ama farklı şeyler çıktı, onun yerine başka bir şey alıyoruz, onun giderleri bitene kadar uzayacak. yapılabilirse ne mutlu bana :)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Laptop modellerinin çok büyük bir kısmında işlemci anakarta lehimlidir ve çıkartılması/değiştirilmesi imkansızdır. Çok az anakart soket yapısında işlemciler kullanır, Toshiba Satelite'ın bu modellerden olduğunu sanmıyorum açıkçası ama araştırmakta fayda var. Taşınabilir bilgisayarların şüphesiz en büyükk handikaplarından biridir bu durum.

Ek Olarak: Soket yapısında bir işlemci dahi olsa o sokete ve anakarta uygun işlemci sayısı tatmin edici düzeyde olmayacaktır.

hocam işlemciyi çıkartdılar, yani lehimli olduğunu sanmıyorum, bi bilgisayarcıya gittik adamlar çıkarttı ve başka işlemciler taktılar, ama dediğiniz gibi bulması çok zor oluyor sanırım, diş sayısı tutmadı dediler bana ama bilmiyorum, benim merak ettiğim kesin takabilirmiyiz bu meleti ? :) ayrıca buna uygun model işlemciyi nereden bulabilirim ?