İyi güzel Türklerin böyle şeylere cesaret edebilmesi gurur verici sormak istediğim bir şey var mesela twitter mini blog tarzında YouTube video blogerların takıldığı yer facebook genel anlamda sosyal ağ instagram fotoğrafların paylaşıldığı yer sizin hitap edeceğiniz kategori ne olacak ?
Söyle diyebiliriz ki bizim ki çok değişik bir sistemle birlikte çok değişik bir yüzle gelicek. Şuanda açıklayamam çünkü bizim projemiz daha gelisim aşamasında ve oluşturulmadı. Bizde önce birinin yapma ihtimali var.
Ek Olarak:
Küçük bir web programcıyım kullandığım dil Henüz ASP.NET bunun yanında js css html biliyorum yardımım dokunursa bende katılmak isterim size ve sürekli destek çıkabilirim her zaman buradayım kodlama olur veya başka şeyler .
Sizden bir şeyler öğrenebilirim , amacım iyi bir web programcı olmak. Şimdilik elimde işim var bir Pepsi Dağıtım Şirketinin sitesini kodluyorum umarım beğendiririm sitemi de sizlere de sunarım yani demek istediğim şu ki , sizin fikirlerinizden yararlanmak istiyorum.
Sizin gibi insanlardan öğreneceğim çok şey var ...
Sizden bir şeyler öğrenebilirim , amacım iyi bir web programcı olmak. Şimdilik elimde işim var bir Pepsi Dağıtım Şirketinin sitesini kodluyorum umarım beğendiririm sitemi de sizlere de sunarım yani demek istediğim şu ki , sizin fikirlerinizden yararlanmak istiyorum.
Sizin gibi insanlardan öğreneceğim çok şey var ...
.
Ek Olarak:
Türkiye'de bu adımı sanırım ilk olarak ahsar.com attı ve tuttu denilebilir ama sende umudunu kaybetme güzel bir iş çıkarabilirsin.
Sosyal Ağ'dan öte tüm scrpitler twitter&facebook yada ask.fm tarzı bunlar artık bilindikler bence çok daha farklı şeyler düşünebilirsin.
Ben seo ve Hosting'de sana yardımcı olabilirim gerek skype'da fikir alışverişide yapabiliriz.
Sosyal Ağ'dan öte tüm scrpitler twitter&facebook yada ask.fm tarzı bunlar artık bilindikler bence çok daha farklı şeyler düşünebilirsin.
Ben seo ve Hosting'de sana yardımcı olabilirim gerek skype'da fikir alışverişide yapabiliriz.
.