Wordpress kullanmak isteyenler zaten açık kaynak kodlu olan dosyalarını indirip kullanıp geliştiriyorlar, hem o şekilde kullanıldığında eklenti, tema gibi sıkıntılar çıkıyor bu yüzden subdomain ile kullanmıyorlar sanırsam.
Blogger ise bambaşka bir blog servisi. Onunda sevenleri var ve bildiğim kadarıyla google onlara biraz kıyak geçiyor.
Adsense konusuna gelirsek. Google kaliteli içeriği olan her siteye (Kurallara uygun) adsense veriyor.
Blogger ise bambaşka bir blog servisi. Onunda sevenleri var ve bildiğim kadarıyla google onlara biraz kıyak geçiyor.
Adsense konusuna gelirsek. Google kaliteli içeriği olan her siteye (Kurallara uygun) adsense veriyor.
Anladım hocam teşekkürler. :)
Daha önce bu soruya ''Neden Blogspot'' isimli makale ile cevap vermeye çalışmıştım.
Makalenizi okudum ve kararım degişti galiba. :) .blogspot daha iyi gibi duruyo.
Blogspot = Mahkum bir insan Wordpress= Özgür bir insan olarak düşün bir mahkum sınırları belirlenmiştir ve sadece cezaevinin kendisine sunduğu olanaklar çerçevesinde bir şeyler yapar blogspot.com'da google'ın sana sundukları ile yetinmek zorundasın.
Wordpress ise özgür insana benzer yapacakları bilgisi ve hayal gücüne bağlıdır.
Wordpress ise özgür insana benzer yapacakları bilgisi ve hayal gücüne bağlıdır.
Kendi alan adım olsaydı haklısınız diyebilirdim fakat .wordpress uzantılı alınca kısıtlı kalıyosunuz tema ve edit işlerinde, .blogspotta yok bu olay.