lostyazilim
tr.link

En iyi PTC siteleri

6 Mesajlar 1.156 Okunma
acebozum
tr.link

ilkercangunes ilkercangunes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben ptc sistemi ülkemizde çok yaygın değilken bu sistemin içindeydim fakat sonrasında piyasada bir çok sahte site türedi o yüzden uğraşmıyordum fakat şuan için tekrar ptc sistemine katıldım bende elimde olan 3tane site var şuan hepsiyle ilgili detaylı bilgi verebilirim yardımdada bulunabilirim bu sistemlerden en iyi nasıl şekilde para kazanılır vb. ilgilenen arkadaslar pm istesin yardımcı olayım

wmaraci
reklam

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
PTC ile para kazanılmaz...

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

PTC ile para kazanılmaz...

Probux forumda 2 bin küsur dolar kazanan bir arkadaş görmüştüm. Günlük sadece 10 dakika ayırarak. Varsın birkaç sene alsın zaten hepimiz pcdeyiz, 10 dakikadan bir şey kaybedilmez diye düşünüyorum.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Probux forumda 2 bin küsur dolar kazanan bir arkadaş görmüştüm. Günlük sadece 10 dakika ayırarak. Varsın birkaç sene alsın zaten hepimiz pcdeyiz, 10 dakikadan bir şey kaybedilmez diye düşünüyorum.

10 kuruş için 10 dakika vereceğine günde 10 dakika sitene zaman ayır 10 lira kazan... Senin dediğin saçmalık bana göre.

wmaraci
wmaraci

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

10 kuruş için 10 dakika vereceğine günde 10 dakika sitene zaman ayır 10 lira kazan... Senin dediğin saçmalık bana göre.

Tarayıcı penceresini küçültür yana koyarsanız reklamlar dolarken istediğinizi yaparsınız zaten, hiçbir işinize engel değil. PTC mantığı da 10 kuruş için 10 dakika vermek değildir. PTC ile kendi tıkladığınız reklamlardan para kazanamazsınız, referral üyelerden kazanırsınız. Mantığı böyle yani, 2000 gibi bir referral sayısına ulaşırsanız aylık bir ev kirası kadar geliriniz olur aşağı yukarı. Tabi tercih meselesi kimine uyar kimine uymaz. Sabırlı olan, isteyen yapsın. Uzun vadeli bir iş zaten, ilk 1 sene bir şey kazandırmıyor aşağı yukarı.

ilkercangunes ilkercangunes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
farklı bakış açıları arkadaşlar 2nizde haklısınız bazı noktalarda ama tercih meselesi ben ptcden para kazandığım için bu konuda yardımcı olabilceğimi belirttim arkadaşlara herkes kendi kararını vericektir

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al