-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhabalar aklımda 2 tane site açma fikri var
1. si: üniversitede ingilzice hazırlıkta zorlanan arkadaşlara yönelik TÜrkçe bir site olacak. aynı zamanda bu sitede ingilizce essayler paylaşılacak. tamamen özgün ve diğer rakip sitelere oranla eksiğim yok fazlam var(içerik bol). yakında hayata geçirmek istiyorum
2. si: Bu site tamamen ingilizce olacak. anime&manga wallpaper sitesi gibi bir şey yapmayı düşünmekteyim. birkaç kişiye sordum ve iyi gelir getirebileceğini söyledirler
Sorularım:
1. sizce siteler tutar mı? adsense geliri iyi mi olur?
2. sunucu ve domain alımlarını nerelerden yapabilirim
3. TR lokasyon mu yoksa diğer ülkelerden mi?
4. Aynı adsense hesabında olacak bu 2 site için adsense siteye göre mi reklam verecek? yani 1. sitede türkçe reklam, 2. sitede de ingilizce reklam olmasını istiyorum.
şimdiden teşekkürler
cunneyt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
bildiğim kadar ingilizce sitelere adsense iyi veriyor ve blog olacak tık başı iyi alırsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1. site eğer düzgün tasarlanırsa çok başarılı olur hocam fakat 2. site hakkında fikrim yok. Birde 1. site için bence mutlaka Türkiye lokosyonlu bir host alın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
manga işine hiç girme wallpaper sitesi yap daha iyi arkadaş manga sitesi işine girenlerin çoğu battı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türklere ingilizce konusunda yardım iyi fikir.İngilizce blogların para ettiği doğru.çok kullanıcısı olur ama bir o kadar da rakip demektir bu.adsense için bi problem olmaz.bir adsense hesabına 500 tane site eklersin.eklediğin site kabul edilmezse,bu daha önceden eklediğin siteyi ve adsenseni etkilemez.essay ler ortalıkta olursa copy-paste olayında bitersin.bunu önlemeye yönelik bir çalışma içerisinde olmalısın bence.bu arada ingilizcen iyiyse özelden bir görüşelim .biraz yardıma ihtiyacım var.
herseyiblogluyorum.blogspot.com