-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Arkadaşlar benim bir düşüncem var. Allah kısmet ederse 3 sene sonra okulu bitirip işe başladığım da veya bu süre içinde biriktirebilirsem 10.000 lira para biriktirip bir site yatırımı yapmak istiyorum. Bu site bir sağlık, eğitim veya farklı bir kategoride genelde makalelerle yükselebilecek bir site olacak. Site için 10.000 lira karşılığında makale yazarlarıyla anlaşarak tahmini 3000 tane ayrıntılı, güzel, ilgi çekici ve ziyaretçileri kendine bağlayacak makaleler yazdıracağım. Site için daha önce hiç kullanılmamış ve tek kelimeden oluşan marka olabilecek bir domain oluşturacağım. Tema seçimine ve site içi seo çalışmalarına da aşırı derecede özen göstereceğim ve sosyal paylaşım siteleriyle iç içe bir site olacak. Bu makaleleri belirli aralıklarla yavaş yavaş yazdırıp siteye ekleyeceğim. Sizce bu düşüncemi gerçekleştirirsem hosting+makale masraflarını uzun vadede bu makalelerden gelecek hitlerle çıkarmam mümkün müdür? Uzun vadede derken 1,2-3 yılda sürebilir eğer işler beklediğim gibi gider ve siteye eklediğim her makale bir süre sonra kendi parasını çıkarırsa devam ederim. Ama benim korktuğum nokta şu; sonuçta böyle sürekli makale ekleyen her site para kazansaydı insanlar farklı işler yerine yatırımlarını sürekli bu tip sitelere yapardı. Şuan için belki çok erken ama ben yine de sizlere danışmak istiyorum. Sizce işler beklediğim gibi gider mi ve para kazanır mıyım? Aranızda bu tip tecrübeleri olan kişiler varsa onlarda kendi tecrübelerini aktarırsa çok mutlu olurum.