Tek şunu söylemek istiyorum. Severek yapmayacaksan bu işi sen her günde eklesen sıkılıcaksındır. Hazıra dağ dayanmaz 10 bin bitince hevesinde biter ve bir şey elde edemezsen yazık olur parana. Başlarsın ilk 2 ay hitlerde güzel olur sıralamada sonra bir düşüş yaşarsın ne hit ne alexa bütün hevesin kırılır bırakırsın. Çok insan gördüm bu şekilde sırf para kazanmak için site açan :)
Teşekkür ederim hocam ben hemşirelik bölümünde okuyorum ve sürekli olarak kendime farklı niche konularda siteler kuruyorum ve bu sebeple özellikle sağlık konularına aşırı derecede ilgiliyim yani büyük olasılıkla kurarsam bir sağlık sitesi kurar ve meslek hayatım boyunca bu siteye içerik girmeye devam ederim. Yani bu işi severek yaparım ve uzun yıllar devam ederim sizce bu durumda kazanabilir miyim?
Ek Olarak:
üç sene beklemektense yavaş yavaş şimdiden başlasan ufak yatırımlarla bence senin için daha önemli fakat şunu rahat söyleyebilirim ki 3-4 sene fazla bir şey bekleme
teşekkür ederim hocam bende öyle düşünüyorum çeşitli konularda kurulmuş tanınmış sitelerin hepsi uzun yıllık siteler.