Teşekkür ederim hocam ben hemşirelik bölümünde okuyorum ve sürekli olarak kendime farklı niche konularda siteler kuruyorum ve bu sebeple özellikle sağlık konularına aşırı derecede ilgiliyim yani büyük olasılıkla kurarsam bir sağlık sitesi kurar ve meslek hayatım boyunca bu siteye içerik girmeye devam ederim. Yani bu işi severek yaparım ve uzun yıllar devam ederim sizce bu durumda kazanabilir miyim?
Söyle bir örnek vereyim o zaman.
Ben 18 yaşındayım vbulletin aşığıyım forum sitesi hastalığım var :D
4 ay oldu kendi sitemi açalı 1. ayın sonunda adsenseye başvurdum onaylandı ve günlük 2-3 TL gelirim var aylık ortalama 25 - 50 lira cebime giriyor ve yarısını vps ye veriyorum yarısı bana kalıyor.
Kız arkadaşımla kendi başımıza geçinip gidiyoruz. Özgün yazı fazla bulamazsın sitemde ama hitim gayet iyi..
Hacklink olsun toplist olsun imleme olsun kendi başıma yapıp pr güncelemesinde en az pr2 beklemekdeyim.
Sizde bu işin içindesiniz sağlığı seviyorsunuz ve bildiklerinizi paylaşıcaksınız özgün olarak, ben özgün olmadan 5 kazanıyorsam siz özgün olarak 10 kazanırsınız. Bu bir tahmin kimse size kesin bir şey söyleyemez bir bakmışsınız sağlık konusunda bir çok siteden teklif gelmiş :)