Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

Hocam bende fikrimi belirteyim. Makale yazdırarak ilerleyebileceğini sanmıyorum. Tanesi 1 liradan falan makale yazıyorlar. Sen 3000 tane falan makale yazdıracaksın. Buradaki tek kazancın 3000 makaleyi kendi yazığından daha kısa sürede bitirebilmen olur. Yoksa 3-5 liraya makale yazanların makaleleriyle bir yere gelebileceğini sanmıyorum. Hiç bilmediği bir konuyu Wkipedia'dan araştırıp makale yazıyor adam. Bi hayır gelmez.
Bunun yerine;
Eğitim alanında içerik olacaksa birkaç sınıf öğretmeni, ne bileyim üniversite hocası vb kişilerle ya ropörtaj yap ya da onlara yazdır makalelerini. Yazıyı işin uzmanından al yani. Ha dersenki makale yazarlarının içinde öğretmenler de var. Hiç inanmam. Öğretmenlik yapıpda 3-5 liraya makale peşinde koşanı görmedim.
Yani lafın kısası 3000 tane işe yaramaz makale yazdıracağına 100 tane işin uzmanından yazı al daha hayırlıdır.

Teşekkür ederim hocam özellikle marka olabilmek için makaleleri işin uzmanlarına çok kaliteli şekilde yazdırmak daha iyi olur. Özellikle sitemin kategorisine ilgi duyan kişilere çok kaliteli bir rehberlik hizmeti sunabilirsem beni sürekli olarak arama motorları dışında yer imlerine kaydederek takip edecek bir kitle elde edebilirim.