brkrtp adlı üyeden alıntı

O insanlar ailelerini toprağın altından çıkardılar. Sen çıkardıktan sonra ayakta kalabilirmisin? Kavgadan öncesini biliyormusun ? Belki haklılar. Çalışsınlar diyorsun. Dilini bilmediğin bir ülkede kim seni niye işe alsın?

Senin görüşüne saygı duymam için bir sebep söyle sende?
Cevap basit.İnsan olduğun için ben sana saygı duydum.

konuyu komple okudunmu gelip boş konusuyorsun?
tek çalışmasından bahs etmiyoruz oda bizim için sorun yanlız konuyu okuyun bakın savaş cıktı sıgıdılar amenna yardımda ediyoruz hatta kilim dolap elbise vs vs verdigim oldu gelip burda ahkem kesmeleri başlı başına ülkeye sahiplenmesi cok daha rahat davranması leş gibi kokması vs vs konuyu okuyun gelip burda savunma birligi olusturun lütfen pat die gelip konuda savunma yapacaksınız KONUYU terk edin ve görüşünüzü kendinize Saklayın ben GÖRÜŞÜMÜ YAZDIM ve herkes iyi veya kötü diyebilir yanlız kalkıp konuyu anlamadan etmeden direk iş konusuna getirip savunma yapmayın Misafir geldiysen ev kuralına misafirlik uslubuna göre
davranacaksın yoksa gittigin misafirlikte dayılıkmı yapıyorsun veya örnek verelim bir köydesin misafirsin ahkem kesip onun bunun karı kızına asılıp yemek yedigin kaba pislikmi yaparsın olay budur umarım anlamıssınızdır

Ek Olarak: Basit insan sen olmazsan gelip cahil cahil konuşmazssın

senin gibiler yüzünden ülkemizde esir kalıyoruz bundan emin olabilirsin adam savaştan kacmıs gelmiş burda dileniyor saga sola saldırıyor yagmalıyor kırıyor döküyor sesiz kal onlar müslüman diyorsun cahil insan.. sana gülüyorum sadece oke
KONUDAN CIK lütfen