lostyazilim
tr.link

Suriyeden Geldiler ulkemizde ahkem kesiyorlar nedir bu

94 Mesajlar 13.069 Okunma
acebozum
tr.link

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

elbistanli adlı üyeden alıntı

duymam için sebeb verin?

O insanlar ailelerini toprağın altından çıkardılar. Sen çıkardıktan sonra ayakta kalabilirmisin? Kavgadan öncesini biliyormusun ? Belki haklılar. Çalışsınlar diyorsun. Dilini bilmediğin bir ülkede kim seni niye işe alsın?

Senin görüşüne saygı duymam için bir sebep söyle sende?
Cevap basit.İnsan olduğun için ben sana saygı duydum.

wmaraci
reklam

elbistanli elbistanli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)

brkrtp adlı üyeden alıntı

O insanlar ailelerini toprağın altından çıkardılar. Sen çıkardıktan sonra ayakta kalabilirmisin? Kavgadan öncesini biliyormusun ? Belki haklılar. Çalışsınlar diyorsun. Dilini bilmediğin bir ülkede kim seni niye işe alsın?

Senin görüşüne saygı duymam için bir sebep söyle sende?
Cevap basit.İnsan olduğun için ben sana saygı duydum.

konuyu komple okudunmu gelip boş konusuyorsun?
tek çalışmasından bahs etmiyoruz oda bizim için sorun yanlız konuyu okuyun bakın savaş cıktı sıgıdılar amenna yardımda ediyoruz hatta kilim dolap elbise vs vs verdigim oldu gelip burda ahkem kesmeleri başlı başına ülkeye sahiplenmesi cok daha rahat davranması leş gibi kokması vs vs konuyu okuyun gelip burda savunma birligi olusturun lütfen pat die gelip konuda savunma yapacaksınız KONUYU terk edin ve görüşünüzü kendinize Saklayın ben GÖRÜŞÜMÜ YAZDIM ve herkes iyi veya kötü diyebilir yanlız kalkıp konuyu anlamadan etmeden direk iş konusuna getirip savunma yapmayın Misafir geldiysen ev kuralına misafirlik uslubuna göre
davranacaksın yoksa gittigin misafirlikte dayılıkmı yapıyorsun veya örnek verelim bir köydesin misafirsin ahkem kesip onun bunun karı kızına asılıp yemek yedigin kaba pislikmi yaparsın olay budur umarım anlamıssınızdır

Ek Olarak: Basit insan sen olmazsan gelip cahil cahil konuşmazssın

senin gibiler yüzünden ülkemizde esir kalıyoruz bundan emin olabilirsin adam savaştan kacmıs gelmiş burda dileniyor saga sola saldırıyor yagmalıyor kırıyor döküyor sesiz kal onlar müslüman diyorsun cahil insan.. sana gülüyorum sadece oke
KONUDAN CIK lütfen

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

konuyu komple okudunmu gelip boş konusuyorsun?
tek çalışmasından bahs etmiyoruz oda bizim için sorun yanlız konuyu okuyun bakın savaş cıktı sıgıdılar amenna yardımda ediyoruz hatta kilim dolap elbise vs vs verdigim oldu gelip burda ahkem kesmeleri başlı başına ülkeye sahiplenmesi cok daha rahat davranması leş gibi kokması vs vs konuyu okuyun gelip burda savunma birligi olusturun lütfen pat die gelip konuda savunma yapacaksınız KONUYU terk edin ve görüşünüzü kendinize Saklayın ben GÖRÜŞÜMÜ YAZDIM ve herkes iyi veya kötü diyebilir yanlız kalkıp konuyu anlamadan etmeden direk iş konusuna getirip savunma yapmayın Misafir geldiysen ev kuralına misafirlik uslubuna göre
davranacaksın yoksa gittigin misafirlikte dayılıkmı yapıyorsun veya örnek verelim bir köydesin misafirsin ahkem kesip onun bunun karı kızına asılıp yemek yedigin kaba pislikmi yaparsın olay budur umarım anlamıssınızdır

Türkiyede doğmayı sen mi seçtinde bu kadar sahiplendin? Türk olmayı sen mi seçtin de onları yargılıyorsun Burda sen de onlar da bende misafiriz.Hiçbir yer senin değil kardeşim. Dediğin insanlar var ama genelleme yapma.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
ne cahilce cevap yaf:)) dunyaya sahiplendigim yok ülkeme sahipleniyorum türk olarak doğdugumada çok mutluyum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Şükür olsun hayır ama annem babam istemiş türk evlat getirelim ulkeye demiş ve benden tam 9 tane getirmişler ne iyi etmişler:)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

ne cahilce cevap yaf:)) dunyaya sahiplendigim yok ülkeme sahipleniyorum türk olarak doğdugumada çok mutluyum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Şükür olsun hayır ama annem babam istemiş türk evlat getirelim ulkeye demiş ve benden tam 9 tane getirmişler ne iyi etmişler:)

Siparişle gidiyorsun zaten. Bizimkilerde yukarıda burak var onu istiyoruz demişler. Hatta almanyada felanda benden istemişler yukarıda kura çekilmiş türkiyeye gelmişim. Neyse hiçbir yazdığımı anlamamışsın. Allah ıslah etsin. Senin sınavında buymuş şimdi anladım.
isousluer WampiR

kişi bu mesajı beğendi.

BoluBeyi BoluBeyi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 37 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Diğer 8'i de senin gibi düşünmüyordur umarım.
isousluer WampiR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
sana sebebp gönderiyorum izle mutlaka:
1. http://www.youtube.com/watch?v=MyS-6ugPXcc
2. http://www.youtube.com/watch?v=UttbOEO4yPs
3. http://www.youtube.com/watch?v=FPMJePX62gw
4. http://www.youtube.com/watch?v=rD2RfRzbvrs >>> BURDA ölenler sivil adama soruyorlar namaz kac rekattı sabah öglen aksam diye soruyorlar onlarda müslüman namaz kılmayabilir kac rekat bilmeye bilir aramızda cok var bilmeyen onlar hemen müslüman olmuyormu direk cekip infaz ediyorlar. BUMU MÜSLÜMANLIK KENDİ ÜLKELERİNDEKİ GİBİ BURDADA Savaş cıkarma derdindeler kızdıgımız yanlar bu ve acımamam kaydem budur

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

Birde annen baban o gece yaptıgı için değil Allah tarafından gönderildin annen baban seni istemedi. İstek parça değil bu. Suriyedede doğabilirdin.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
tek ailem deil tum ulke kan aglıyor bunlar yüzünden ve hepmiz aynı görüşteyiz merakınız gitsin madem öyle defolup gitsin ülkelerine duruyorlarsada adam gibi durucaklar
gelip burda kabadayılık etmeyecekler yedigi ekmege saygı duyacaklar geldiklerinden beri neler oldu girin nette arastırın lütfen

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

sana sebebp gönderiyorum izle mutlaka:
1. http://www.youtube.com/watch?v=MyS-6ugPXcc
2. http://www.youtube.com/watch?v=UttbOEO4yPs
3. http://www.youtube.com/watch?v=FPMJePX62gw
4. http://www.youtube.com/watch?v=rD2RfRzbvrs >>> BURDA ölenler sivil adama soruyorlar namaz kac rekattı sabah öglen aksam diye soruyorlar onlarda müslüman namaz kılmayabilir kac rekat bilmeye bilir aramızda cok var bilmeyen onlar hemen müslüman olmuyormu direk cekip infaz ediyorlar. BUMU MÜSLÜMANLIK KENDİ ÜLKELERİNDEKİ GİBİ BURDADA Savaş cıkarma derdindeler kızdıgımız yanlar bu ve acımamam kaydem budur

Bu yaşınıza gelmişsiniz ama Işid'in kime hizmet ettiğini, bir Müslüman'ın onlar gibi olamayacağını, amaçları bir takım güçlerin ağzına bakarak mezhep kavgası çıkarmak olduğunu bilmeyecek kadar cahilseniz size mesaj yazarak boş yere vaktimizi israf etmişiz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al