lostyazilim

yeni bloglara hit önerisi

40 Mesajlar 5.045 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Vaybe Vaybe Vaybe.Net Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 9, (%100)
Yüzde yüz organik derken burada en kazançlı site siz oluyorsunuz. gönderdiğiniz hitlerde sizin sitenizden referanslı olarak görünüyor. bu tarz sitelerin sadece alexa değerıne doğru orantıda faydası oluyor. yoksa sen onun o senın sıtesını puan kasarak zıyaret etmek amaçı ne sıtemıze gıren kullanıcı sıteden faydalı bılgıler edınıp faydalanmıyorsa ne yapalım o hit i sırf para amaçlı düşünülen sistem bunlar hiçbi yararıda olmaz bana gore google karşısında hep yararlı sanılır. buda benim görüşüm.

https://www.vaybe.net
wmaraci
reklam

Exclusive Exclusive Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
hitleap te 2 siteyi ziyaret ettiğinizde 1 organik hit kazanıyorsunuz.
hitforsite de oran 1 e 1

ek olarak % 90 türkiye lokasyonlu % 100 türk kullanıcı hiti alıyorsunuz.

cristogi cristogi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 77 / 43
  • Ticaret 7, (%100)
O değil daha siteyi ekleyemeden sayfa otomatik kendi yenilendi. Çalışma şeklini okudum ancak hit gelmeski böyle. 1 sayfayı en az bir dakika görüntelemek gerekiyor.

Ek Olarak: Ek olarak, çalışmıyor bu. Bilgilerinize

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Vaybe adlı üyeden alıntı

Yüzde yüz organik derken burada en kazançlı site siz oluyorsunuz. gönderdiğiniz hitlerde sizin sitenizden referanslı olarak görünüyor. bu tarz sitelerin sadece alexa değerıne doğru orantıda faydası oluyor. yoksa sen onun o senın sıtesını puan kasarak zıyaret etmek amaçı ne sıtemıze gıren kullanıcı sıteden faydalı bılgıler edınıp faydalanmıyorsa ne yapalım o hit i sırf para amaçlı düşünülen sistem bunlar hiçbi yararıda olmaz bana gore google karşısında hep yararlı sanılır. buda benim görüşüm.

Sitenize sosyal ağlardan da tanıtım yazılarından gelen kullanıcılarda tıklandığı sitenin referansıyla gelir bundaki sıkıntıyı anlamadım.

Yani bir site sizin sitenize bir kullanıcı yolluyorsa otomatik olarak referansı diğer site olur. Bunun sizin siteniz açısından hiç bir sakıncası yoktur.

Söylediğinizde haklı olduğunuz bir nokta gelen kullanıcı ya ürün satamazsınız, reklama tıklatamazsınız. Bu yüzden hiti az olan yeni siteler için önerdim.

Ek Olarak:

cristogi adlı üyeden alıntı

O değil daha siteyi ekleyemeden sayfa otomatik kendi yenilendi. Çalışma şeklini okudum ancak hit gelmeski böyle. 1 sayfayı en az bir dakika görüntelemek gerekiyor.

Ek Olarak: Ek olarak, çalışmıyor bu. Bilgilerinize

75 saniyeden önce sayfa kendini yenlememesi gerekiyor kullandığınız tarayıcı ve versiyonunu pm atarmısınız.

wmaraci
wmaraci

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
doğal hit demek yönlendirme gelen ziyaretçi değildir !!!!
İNSANLARI KANDIRMIYORSUN ANLADIM KENDİNİ KANDIRIYORSUN.
TAMAMEN ZARARLIDIR.

BocekBasi BocekBasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sıradan
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 2842
  • Beğeniler 374 / 374
  • Ticaret 30, (%100)
Şimdi burda hit bu siteden gidecek deniliyor da mesela ben bumeranga üyeydim hitlerin bir çoğu ordan geliyordu sıkıntı yaratmıyordu aslında tabi tecrübeli bilgili arkadaşlar yazarsa daha iyi olur

https://dapasorgu.com

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

WebDost adlı üyeden alıntı

doğal hit demek yönlendirme gelen ziyaretçi değildir !!!!
İNSANLARI KANDIRMIYORSUN ANLADIM KENDİNİ KANDIRIYORSUN.
TAMAMEN ZARARLIDIR.

Hocam sizi anlıyorum gerçek ziyaret hiti ile karşılaştırıyorsunuz.

Benim anlatmaya çalıştığım ve bahsettiğim hit arama motorlarının bakış açısından siteye gelen hitin organik olup olmadığı. Evet bunda doğal olmayan bir taraf var bunu inkar ediyor değiliz. Sadece faydalrını seo açısından incelediğimiz için buna doğal hit diyoruz.

Siz isterseniz buna seo açısından doğal hit deyin onada kabul.

Ek Olarak:

CafeÇevik adlı üyeden alıntı

Şimdi burda hit bu siteden gidecek deniliyor da mesela ben bumeranga üyeydim hitlerin bir çoğu ordan geliyordu sıkıntı yaratmıyordu aslında tabi tecrübeli bilgili arkadaşlar yazarsa daha iyi olur

Zaten sıkıntı olmaz.

impjix impjix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 2426
  • Beğeniler 809 / 814
  • Ticaret 17, (%100)
Google ve yandexten zaten halihazırda iyi hit geliyorsa siteye Adsense içeren bir sayfada az miktarda bu uygulama ile ziyaretci gelmesi sorun teşkil etmez sanırım fakat site hiti az ise ve buradan hite abanmışsa google amcanın bu yönde bir açıklaması var;

"Belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez. " Yani ucuz yollu reklam ver bir siteye çok uygun fiyata, yada sitene gelen tüm hit facebooktan olsun sanırım böyle durumlarda sorun çıkartıyor.

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

impjix adlı üyeden alıntı

Google ve yandexten zaten halihazırda iyi hit geliyorsa siteye Adsense içeren bir sayfada az miktarda bu uygulama ile ziyaretci gelmesi sorun teşkil etmez sanırım fakat site hiti az ise ve buradan hite abanmışsa google amcanın bu yönde bir açıklaması var;

"Belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez. " Yani ucuz yollu reklam ver bir siteye çok uygun fiyata, yada sitene gelen tüm hit facebooktan olsun sanırım böyle durumlarda sorun çıkartıyor.

Doğrudur hocam,

Sadece siteye ivme kazandırmak için kullanılmalı bence de yeni siteler için oldukça iyi. Bir nokta da para kazanıyorsa hit için reklama para harcamak daha mantıklı.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
ben arkadaşın sistemini kullanıyorum ilk paylaştığı günden beri bir sorun yaşamadım hitler arttı.
Exclusive

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al