Hocam bunlar genel olarak oyunları inceliyolar. Benim dedigim e-spor. Bu işide en iyi şuan level yapıyo gibi.

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Oyunları videolu ve yazılı bir şekilde tanıtırsanız, tanıtım yaptığınız videoları youtube a yüklerseniz hem site içi adsense yerleşiminden kazanırsınız, hemde youtube adsense kullanımından kazanırsınız.

Günlük sağlam 1 oyun tanıtımıyla 1 yıl içerisinde güncel ve zararsız, doğal SEO teknikleri kullanılarak sağlam bir yer edinilebilir.

Bence şansını denemelisin, iyi forumlar : )


Uygun olursa deneyecegiz insallah. Alan adı vs. bulursak. :)

TheIce adlı üyeden alıntı

Merlin'in kazanı gibi büyük siteler var bu konuda rakipleriniz sağlam ama e-spor Türkiye'de artık bir yerlere gelmeye başladı, zaten dünya da zaten hatrı sayılır bir konumu var bu konularda yapacağınız haberlerle birlikte sağlam bir yer edinebilirsiniz ama altından tek başınıza kalkamayabilirsiniz.


Merlin'in kazanını takip ediyorum zaten fakat öyle çok denilecek kadar bi e-spor kitlesi göremedim. Haftalık yayınlıyolar bildigim kadarıyla. Ben sadece e-spor üstüne bişey yapacam. Tutan oyunları daha iyi inceleyip, onlarla ilgili daha yardımcı yazılar vs. yazmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için. :)

Edit: içinde e-spor barındıran bi alan adı mı daha iyi olur? Yoksa farklı ama ilerde markalaşacak bi alan adı mı daha iyi olur? Mesela Merlin'in kazanı gibi.