-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Acaba bende davet için pm alabilir miyim zira bir süredir, incir'in kapısındaydım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Peki teşekkürler, birde ben ücretsiz sanıyordum, ücreti ödüyoruz ve sonrasında daha ödemiyor muyuz? Birde sizin sitenizi inceledim, aylık kazancınız ortalam nedir?
Ek Olarak: Ayrıca, bir ürün satıldığında biz gönderiyoruz, sattığımız ürünün %100 ücreti bizim mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
İnternet yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Arkadaşlar ben de bir süredir İncir.com'u takip ediyorum. Fakat bir konuda tereddütte kaldım. Acaba incir.com sistemine dahil olduğumuzda kendi mağazamızın tanıtımını online ortamda rahatça yapabiliyor muyuz? Forumlarda, bloglarda, diğer internet sitelerinde tanıtım yapabiliyor musunuz? İncir.com bu konuda bir engel çıkarıyor mu? Çünkü ben daha önce kendilerini aradığımda böyle bir tanıtımı pek desteklemedikleini söylemişlerdi. Kendi tecrübenizi anlatabilrseniz çok sevinirim.
İyi günler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu sitede yarı fıyatına orda ıstenen en yuksek paketı sana saglayacak arkadaslar var bence oraya o kadar para baglama
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
İnternet yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bilgi için teşekkürler. Anne-bebek kategorisindeki incir.com fiyatlarına baktım. Birçok bağımsız siteden daha uygun fiyatlar var.
S4wcod3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
php coder
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence onlinemagaza daha iyi çünkü en pahalı paketi daha sağlam adamlar kontrol sağlıyor logodur odur budur faturadır çok iyi birşeye benziyor.
bedaze
livetvworld.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektrikçi
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence incir çok büyük bir firma kesinlikle hem networkude var alt mağazalar oluşturup kendine ekip kurabilir alt mağazalarin satışlarindanda prim alabilirsin değerlendirmek isteyenlere referans olabilirim pm den ulaşabilirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
valla fiyatlar gayet uygunmuş. 600 tl bişe değil.