thnx adlı üyeden alıntı

Ben 1 aylık siteye ilk haftasından itibaren toplam 10 ila 20 yazı alıyorum hocam.Gerisini siz düşünün.Link almıyorum.Link alımını ilk ayından sonra yapıyorum.Link alırken ve tanıtım yazısı alırken sadece hedef kelimenize almayınız.Sidebar kategorileriniz sayfalarınız yani tüm sitenizi destekleyiniz.Tanıtım yazısı alırken de toplam 3 link çıkışınız olsun.3-4 tane ahantar kelime belirleyin.yazı içerisinde 1. link anahtar kelime 2. link konu linki 3. link anahtar kelime yada kategori linki.Ayrıca açtığınız her konuyu sosyal medya ile güncelleyin.Link alımlarınızı da öyle hitsiz içerik girilmeyen sitelerden yapmayın.
PR hiç önemli değil.Buna kanmayın.Örnek veriyim " Adam PR7 film sitesi var 3 aylık link 50 TL yazmış.Siteye en son yazı girişi 2 ay önce.Sen PR7 diye bu siteye link verirsen sana hiç bir faydası olmaz."
Link alırken " Sitenin güncelliğine, ne kadar sıklıkla güncel tutulduğuna indexlenme zamanına, hit sayısına önem verim. "
Linklerinizi de hitli sitelerden alın ve en az 3 aylık link alın.Kendi sitenize uygun sitelerden link alın.Kadın siteniz var gidip te flash oyun sitesinden link almayın.
Link alımından sonra paravan site çalışmalarına başlayın.
Yani aslında seo işi zordur kim ne derse desin.Siteyle mi uğraşıcan seo ile mi uğraşıcan belli değil.Zamanınız varsa ekibiniz varsa çalışın.
Kadın siteniz var.Sosyal medya ya özellikle pinterest çok ağırlık verin.Facebook 100-200 TL lik bütçelerle reklam verebilirsiniz.Bu da zamanı gelince çok dayfa sağlayacaktır.

Tanıtım yazısını da link alırken belirttiğim kriterlere uygun sitelerden alın.Öyle PR9 sitelerden backlink miş falanmış 50 siteden tanıtım yazısı,30 siteden footer link bunlar geçmişte kaldı.İstersen kaliteli tanıtım yazısı satan siteleri belirtirim.*** un sayfasını takip etmeni tavsiye ederim tanıtım yazısı hakkında.



Hocam şunu belirtmek istedim.sıfır siteye tanıtım yazıları ile 1 ayda 30K site yaptı bir arkadaşım.hedef kelime oldukça zor.
Ancak tabi stabil devam etmedi 30K hit.İstediğini alıyor tabiki sonuçta.




Biz şöyle yaptık,

Şuan siteye min. 5 özgün makale giriyor. Site ismi harika keyword. Site içi seo işlemleri bitti. Süper görsel bir tema entegre ettik. Ekibimiz sağlam, ücretli yazarlarımız var. Siteye reklam bile almadık ilk ayı dolsun google bizi ticari düşünmesin diye :)

Şimdi siz diyorsunuz ki sürekli, sağlam ve hitli sitelerden tanıtım yazısı alın. 1. ayın dolması ile yine sağlam ve hitli sitelerden footer link alın.

Sosyal medyada hemen çalışmalar başlayın, doğrudur dimi :)

H