Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anlamadığım şey google'da zaten haberler diye bir sekme var. Haber isteyen oradan arar...
Niye normal aramalarda news etkisi oluyor. adam normal bir arama yapınca illaki başta haber sitesi görmek zorunda mı?
Bizim türk milleti bilgasayarı zor kullanıyor zaten... Doğal olarak diğer ülkelerde ki gibi şikayet edemiyorlar bu durumu... Bizim 1000 tane şikayetimizle birşey değişmeyecek... Önemli olan kullanıcıların şikayet etmesi. Google webmaster şikayetlerini umursamıyor bile...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İmzalandı... Güzel bir düşünce. Umarım amacına ulaşır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence milliyetinde bunu yapmaya hakkı var ne yani şimdi milliyet mp3 dönüştürme mp3 indirme ve video indirme sitelerini yayınladı diye spam mı yapıyor yanlış düşünce ben her zaman Milliyet habertürk teknoloji köşesini takip ederim ve bir gün bile rahatsızlık duymadım aksine bazı haber siteleri gibi reklam kaynamadığı içinde çok memnunum.Sİz sadece büyük rakiplerinizi böyle devirmeyi hedefliyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben ve 4 Arkadaşa imza attık. Umarım Yeterli dikkat çekici bir sayıya ulaşırız ve Hak! edenler hakkettikleri yerlerde olurlar.
Ben kendim bile haber sitelerini bir kullanıcı olarak görmekten sıkıldım. Kpss başvuruları ne zaman diye aradım. Pişman oldum direk tarayıcıya ÖSYM yazıp girdim :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
umarım bir sonuç çıkar imzamız boşuna gitmez.
Az önce sosyalmedya.co'da haber gördüm forumda konuyu buldum attım imzayı :)
Spam içerik yapanların sonu gelmeli artık yeter.
Edit:
Anlamadığım nokta reklamverenler ne zaman artık bu sitelere reklam vermekten vazgeçecekler. Böyle spam içerikli haber sitelerine yüzbinlerce lira veriyorlar sonra webmaster'ım kuruş peşinde koşuyor. Türk internet sektörünün önündeki engelsiniz çıkın aradan.
digibakers.com - the power of thinking small...