eksiyukluproton adlı üyeden alıntı

1.) "Iphone'da zil sesini bile değiştiremiyorsun." diye bir olay yoktur. "İphone'da zil sesi değiştirmeyi bilmiyorum" diye bir olay vardır. Nitekim bu olay gayet de mümkündür.
2.) "Iphone kullanan insanlar da şuan kendilerini üst seviye azınlık yerine koyuyorlar" diye bir olay yoktur. Her markanın "Fanboy" diye tabir edilen, aşırı bağımlı kullanıcıları vardır. Birkaç kişinin yaptığı işi, tüm kullanıcılara mal atmek, yafta vurmanın dik alasıdır.
3.) "bataryasını değiştiremediği" demişsiniz. Hangi telefon modeli olursa olsun, lityum iyon pillerin belli bir şarz-deşarz döngüsü vardır. Siz ister çıkarıp takın, ister takla attırın, ömrünü tamamlayan batarya değişmek zorundadır. Ve orijinal bataryaların hepsi ciddi şekilde çok pahalıdır.
4.) "Kanka uygulama indiricemde kredi kartı istiyor ya napsak. Babamın kartı kabul edermi acaba. " diye bir olay yoktur. Okuma yazma düzeyinde Türkçe'ye sahip her insan, AppStore'dan kredi kartsız biçimde ücretsiz uygulama indirebilir.


Ben durmazsam bu liste böyle uzayıp gidecek. Velhasıl sevgili arkadaşım, "olmuyor" değil, "olduramıyorum, bu yüzden çamur atıyorum, böylesi daha kolay" demen gerekiyor. :)


1- Iphone da zil sesi değiştiremezsin. Zil sesini değiştirmek için uygulama indirmen gerekir.

2- Bataryasını değiştiremezsin. Elinde Iphone varsa bana bir video çekip yollayabilirsin nasıl değiştirdiğinin. Iphone batarya 260 TL iken Samsung batarya 70 TL'dir hem de telefonun içini sökmezler, garanti dışı kalmaz, sırf batarya için 1 gün telefonu tamirciye bırakmana gerek kalmaz.

3- AppStore kaydolmak için kredi kartı mecburidir. Uygulamalar ücretsiz olsa da ilk kayıt için kredi kartı ister. Kredi kartın yoksa ücretsiz uygulama da indiremezsin böylelikle.

Ben durmazsam bu liste böyle uzayıp gidecek. Velhasıl sevgili arkadaşım, olduramadım, güneş balçıkla sıvanazmaz" demen gerekiyor.