lostyazilim

Sizce yalnızlık nedir ?

50 Mesajlar 6.380 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Elipveres Elipveres WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle bi şey :rolleyes:

Being TetraYazilim cumak27

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Vtcam Vtcam Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 359 / 358
  • Ticaret 77, (%100)

Hocam akşamları belirli bir cafe yada mekana takılın imkanınız varsa, sonrası gelecektir..

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

Vtcam adlı üyeden alıntı

Hocam akşamları belirli bir cafe yada mekana takılın imkanınız varsa, sonrası gelecektir..

takılıyorum fakat böyle ortamlardan sıkılıyorum. inanırmısınız film ve maç izlemeyi çok severdim artık ikiside bana uzun ve sıkıcı gelmeye başladı. hayatım enteresan bir hal almaya başladı. neyseki pc var ve vakit geçirebiliyorum

Ek Olarak:

Elipveres adlı üyeden alıntı

Şöyle bi şey :rolleyes:

aynen böyle bir şey :D

Vaybe Vaybe Vaybe.Net Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 9, (%100)
yanlızlık diyer birşey yoktur yanlız olduğunuzu hissedebilirsiniz, buda sizden kaynaklanan birşeydir. siz sevmeye bilirsiniz fakat sizi seven bir çok insan vardır sadece farkında değilsinizdir,hiçbirseyin yoksa bile aileniz var yanlız insan yoktur, ruh haliyle alakalı bir durum bu

https://www.vaybe.net
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

Vaybe adlı üyeden alıntı

yanlızlık diyer birşey yoktur yanlız olduğunuzu hissedebilirsiniz, buda sizden kaynaklanan birşeydir. siz sevmeye bilirsiniz fakat sizi seven bir çok insan vardır sadece farkında değilsinizdir,hiçbirseyin yoksa bile aileniz var yanlız insan yoktur, ruh haliyle alakalı bir durum bu

ruh haliyle olduğu kesin fakat genede insan bu duygudan kurtulamıyor.

Vaybe Vaybe Vaybe.Net Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 9, (%100)
net'ten kopup aileyle zaman geçirin akrabalarınızla oturup sohbet edip oyunlar oynayabilirsiniz bütün sorunlar çözülür kurtulabilinir bu his'ten ( TABİ internetten kopabilirseniz) Teknoloji gençliğin ve değerlerimizin yegane ve tek düşmanı malesef bir çoğumuz bu tuzağa düşüyoruz farkındamısınız bilmiyorum ama neslimiz yozlaşıyor tembelleşiyor.

https://www.vaybe.net

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
Abi her şey bir yere kadar su an havuza gitmeyi kestim dinlwdigim müzik zevk vermiyor. Caldigim muzik bir yere kadar. Anime manga bir yere kadar. Evde butun gun yan gelip yattigimdan aile baskisi ve itu de çap yapabilme umudunu hala koruyabiliyor olmak.
Kafaya takacak cok sry var. Ben de senin gibi geceleribuyuyamiyorum ama elimden pek de vir sey gelmiyor. Imsomnia aldi basina gidiyor. Çözüm basit manita bulmak. :D. Kokten tum problemleri cozecektir tabi kizi gezdirmek tozdurmakbicin de para lazim orada da aile baskisi devreye girebilir :D

Ek Olarak: Bu arada usta sevdigim insan cok ama sevenim az. Dost kazigi yedikten sonra insanlara guvenememek de var. Seni seven de ne icin sebi seviyo bunu da sorgulamak gerek ilk basta

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

Vaybe adlı üyeden alıntı

net'ten kopup aileyle zaman geçirin akrabalarınızla oturup sohbet edip oyunlar oynayabilirsiniz bütün sorunlar çözülür kurtulabilinir bu his'ten ( TABİ internetten kopabilirseniz) Teknoloji gençliğin ve değerlerimizin yegane ve tek düşmanı malesef bir çoğumuz bu tuzağa düşüyoruz farkındamısınız bilmiyorum ama neslimiz yozlaşıyor tembelleşiyor.

netten kopmam imkansız malesef

Ek Olarak:

bjlkl adlı üyeden alıntı

Abi her şey bir yere kadar su an havuza gitmeyi kestim dinlwdigim müzik zevk vermiyor. Caldigim muzik bir yere kadar. Anime manga bir yere kadar. Evde butun gun yan gelip yattigimdan aile baskisi ve itu de çap yapabilme umudunu hala koruyabiliyor olmak.
Kafaya takacak cok sry var. Ben de senin gibi geceleribuyuyamiyorum ama elimden pek de vir sey gelmiyor. Imsomnia aldi basina gidiyor. Çözüm basit manita bulmak. :D. Kokten tum problemleri cozecektir tabi kizi gezdirmek tozdurmakbicin de para lazim orada da aile baskisi devreye girebilir :D

Ek Olarak: Bu arada usta sevdigim insan cok ama sevenim az. Dost kazigi yedikten sonra insanlara guvenememek de var. Seni seven de ne icin sebi seviyo bunu da sorgulamak gerek ilk basta

manitadan ziyade sevebileceğin ve aynı karşılıkta seni sevebilecek biri lazım. onun dışında dediğin gibi kafaya takabilecek çok şey var. çevremde insanlara da bakıyorum herkes birşeylerden dolayı mutsuz. sanırım çağımızın hastalığı yalnızlık ve mutsuzluk

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)
En klasiğini ben yapıştırayım buraya :) Yalnızlık Allah'a mahsustur. Ehh kim tutar beni

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

okanizm adlı üyeden alıntı

En klasiğini ben yapıştırayım buraya :) Yalnızlık Allah'a mahsustur. Ehh kim tutar beni

son noktayı koydunuz :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al