Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yanlızlık diyer birşey yoktur yanlız olduğunuzu hissedebilirsiniz, buda sizden kaynaklanan birşeydir. siz sevmeye bilirsiniz fakat sizi seven bir çok insan vardır sadece farkında değilsinizdir,hiçbirseyin yoksa bile aileniz var yanlız insan yoktur, ruh haliyle alakalı bir durum bu
https://www.vaybe.net
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
net'ten kopup aileyle zaman geçirin akrabalarınızla oturup sohbet edip oyunlar oynayabilirsiniz bütün sorunlar çözülür kurtulabilinir bu his'ten ( TABİ internetten kopabilirseniz) Teknoloji gençliğin ve değerlerimizin yegane ve tek düşmanı malesef bir çoğumuz bu tuzağa düşüyoruz farkındamısınız bilmiyorum ama neslimiz yozlaşıyor tembelleşiyor.
https://www.vaybe.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Abi her şey bir yere kadar su an havuza gitmeyi kestim dinlwdigim müzik zevk vermiyor. Caldigim muzik bir yere kadar. Anime manga bir yere kadar. Evde butun gun yan gelip yattigimdan aile baskisi ve itu de çap yapabilme umudunu hala koruyabiliyor olmak.
Kafaya takacak cok sry var. Ben de senin gibi geceleribuyuyamiyorum ama elimden pek de vir sey gelmiyor. Imsomnia aldi basina gidiyor. Çözüm basit manita bulmak. :D. Kokten tum problemleri cozecektir tabi kizi gezdirmek tozdurmakbicin de para lazim orada da aile baskisi devreye girebilir :D
Ek Olarak: Bu arada usta sevdigim insan cok ama sevenim az. Dost kazigi yedikten sonra insanlara guvenememek de var. Seni seven de ne icin sebi seviyo bunu da sorgulamak gerek ilk basta
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
En klasiğini ben yapıştırayım buraya :) Yalnızlık Allah'a mahsustur. Ehh kim tutar beni