lostyazilim

sitemi değerlendirmisiniz

12 Mesajlar 1.775 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

• Üyelik 05.11.2024
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Ticaret , (%)
    öğrenci sitesi yaptım sizce nasıl neleri eksik hangi kategoriler eklenebilir siz öğrenci sitesinden ne isterdiniz
    http://unifoni.com

wmaraci
    reklam

oyunhilemiz oyunhilemiz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 04.05.2014
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek internet cafe
    • Konum Aksaray
    • Ad Soyad E** T**
    • Mesajlar 88
    • Beğeniler 2 / 9
    • Ticaret 0, (%0)
    çok aşırı bir boğucu renk var bence böle bir site sade olsa daha iyi olurdu

• Üyelik 05.11.2024
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Ticaret , (%)

oyunhilemiz adlı üyeden alıntı

çok aşırı bir boğucu renk var bence böle bir site sade olsa daha iyi olurdu

değerlendimeniz için teşekkür ederim
    oyunhilemiz

kişi bu mesajı beğendi.

onaykeles onaykeles WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 04.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Mali Müşavir
    • Konum Aydın
    • Ad Soyad O** K**
    • Mesajlar 985
    • Beğeniler 283 / 103
    • Ticaret 33, (%100)
    tasarım berbat fakat ismi güzel. düşüncenizde güzel portal tarzı bir tasarımla özgün içeriklerle iyi yerlere gelebilir.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 05.11.2024
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Ticaret , (%)

onaykeles adlı üyeden alıntı

tasarım berbat fakat ismi güzel. düşüncenizde güzel portal tarzı bir tasarımla özgün içeriklerle iyi yerlere gelebilir.

değerlendimeniz için teşekkür ederim tasarım neden beğenmediniz responsive tasarım nerden girdiniz tablet telefon ona göre tasarım yapayım

onaykeles onaykeles WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 04.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Mali Müşavir
    • Konum Aydın
    • Ad Soyad O** K**
    • Mesajlar 985
    • Beğeniler 283 / 103
    • Ticaret 33, (%100)
    renkleri kötü ve boğucu gençliği sitenize çekiceksiniz. benceberbat :S

• Üyelik 05.11.2024
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Ticaret , (%)

onaykeles adlı üyeden alıntı

renkleri kötü ve boğucu gençliği sitenize çekiceksiniz. benceberbat :S

şimdi tekrar bakın arkaplan rengini değiştirdim yinede renk arıyorum

dSeller dSeller Uğur BAŞYİĞİT Kullanıcı
    • Üyelik 03.07.2014
    • Yaş/Cinsiyet 44 / E
    • Meslek Satış Müdürü
    • Konum Konya
    • Ad Soyad U** B**
    • Mesajlar 83
    • Beğeniler 58 / 21
    • Ticaret 9, (%100)
    İsmi güzel gibi olsa da, söylemesi zor olduğundan benim hoşuma gitmedi.

Tasarım çok sade ama benim için önemli olan fikir olduğu için tasarıma yorum yapmayacağım.

Öğrenci üzerine çalışacaksanız, işe biraz espri katmalısınız. İçerik çok ciddi, başlıklar çok resmi.

Örneğin Yemekler başlığı çok sade ve ciddi. Bunun yerine "Öğrenci İşi Yemek Tarifleri" gibi başlıklar kullanılmalı.

Hesaplamalar tek sayfa altında olmamalı. Her biri kendi başlığını taşıyan farklı sayfalarda olmalı. Mevcut şekilde hem kullanımı zor, hemde Google için çok faydalı değil.

Sınavlar başlığının altında "Sınav Tarihleri" ve "Sınav Sonuçları" şeklinde iki alt başlık olmalı.

Ev arkadaşı ilanları, ev arkadaşı arama bölümleri olmalı.

İkinci el ev eşyası arama ve ilan verme bölümleri olmalı.

Öğrenciye çalışan dönerci, pizzacı, yemekçi gibi yerlerin bilgileri olmalı. Tabi ki il il.

Şimdilik bu kadar yeter. Daha sonra tekrar yazarım :)

Ek Olarak: Sağda reklam alanı 1 tane 160*600 yerine 3 tane alt alta 300*250 yada 250*250 kullanılabilir. Daha şık olur.

• Üyelik 05.11.2024
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Ticaret , (%)

dSeller adlı üyeden alıntı

İsmi güzel gibi olsa da, söylemesi zor olduğundan benim hoşuma gitmedi.

Tasarım çok sade ama benim için önemli olan fikir olduğu için tasarıma yorum yapmayacağım.

Öğrenci üzerine çalışacaksanız, işe biraz espri katmalısınız. İçerik çok ciddi, başlıklar çok resmi.

Örneğin Yemekler başlığı çok sade ve ciddi. Bunun yerine "Öğrenci İşi Yemek Tarifleri" gibi başlıklar kullanılmalı.

Hesaplamalar tek sayfa altında olmamalı. Her biri kendi başlığını taşıyan farklı sayfalarda olmalı. Mevcut şekilde hem kullanımı zor, hemde Google için çok faydalı değil.

Sınavlar başlığının altında "Sınav Tarihleri" ve "Sınav Sonuçları" şeklinde iki alt başlık olmalı.

Ev arkadaşı ilanları, ev arkadaşı arama bölümleri olmalı.

İkinci el ev eşyası arama ve ilan verme bölümleri olmalı.

Öğrenciye çalışan dönerci, pizzacı, yemekçi gibi yerlerin bilgileri olmalı. Tabi ki il il.

Şimdilik bu kadar yeter. Daha sonra tekrar yazarım :)

Ek Olarak: Sağda reklam alanı 1 tane 160*600 yerine 3 tane alt alta 300*250 yada 250*250 kullanılabilir. Daha şık olur.

öyle koymak çok zor çünkü postlarda reklma var toplamaıüç yapıyor site responsive tasarım olduğu için kod duyarlı yaptım bazen 160*600 gösteriyor bazen 300*250 açaa makinenin ekran çözünürlüğüne bağı galiba siz bilgisayardan girmişiniz telefondan girince farklı gösteriyor ilan resmi yapmak istedim kurumsal bir site olsun dandirikten site görünmesin diye google hite çoz fazla önemli değil memurlar.net gibi olsun öğrencinin bir işi olduğunda direk buraya girsin diye itiraf bölümü yapacaktım şimdi dedim 18+ itifarlar yazarlar zaten adsense böyle şeyleri sevmez adı uni -foni üniversite anımsatıyor ingilizce oku güzeldi insanlar genelde ingliizce okumayı seviyorlar
    dSeller

kişi bu mesajı beğendi.

dSeller dSeller Uğur BAŞYİĞİT Kullanıcı
    • Üyelik 03.07.2014
    • Yaş/Cinsiyet 44 / E
    • Meslek Satış Müdürü
    • Konum Konya
    • Ad Soyad U** B**
    • Mesajlar 83
    • Beğeniler 58 / 21
    • Ticaret 9, (%100)

weborgencisi adlı üyeden alıntı

öyle koymak çok zor çünkü postlarda reklma var toplamaıüç yapıyor site responsive tasarım olduğu için kod duyarlı yaptım bazen 160*600 gösteriyor bazen 300*250 açaa makinenin ekran çözünürlüğüne bağı galiba siz bilgisayardan girmişiniz telefondan girince farklı gösteriyor ilan resmi yapmak istedim kurumsal bir site olsun dandirikten site görünmesin diye google hite çoz fazla önemli değil memurlar.net gibi olsun öğrencinin bir işi olduğunda direk buraya girsin diye itiraf bölümü yapacaktım şimdi dedim 18+ itifarlar yazarlar zaten adsense böyle şeyleri sevmez adı uni -foni üniversite anımsatıyor ingilizce oku güzeldi insanlar genelde ingliizce okumayı seviyorlar

Memurlar.net ile bu projeyi kıyaslamak yanlış bence. Bırakın onlar kurumsal olsun ama Üni öğrencisi kurumsallığı sevmez ;)

wmaraci
    Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al