Buna katılmıyorum ne yazık ki. İphone bulunan işletim sisteminde android kadar özgür olmaya bilirsiniz ancak güvenlik konusunda daha başarılı. Akıcılık ve hız androidlerden daha iyi.
Bu zamana kadar android kullandım. Samsunga bakıyorum. Çok iyi telefonlar var süper ama android. Android zamanla şişiyor ve samsung ace ye dönüyor.
İphone de uygulama kısıtlaması da yok. Hatta daha fazla bile olabilir. Sonuçta her firma ilk İphone için ugulama çıkartır.
Ek Olarak:
Bende samsung fazla sevmiyorum metalik kısımlar soyuluyor. En adi telefonunda da öyle en kaliteli sinde de. Büyük ihtimalle İphone 5 alıcam.
Bu zamana kadar android kullandım. Samsunga bakıyorum. Çok iyi telefonlar var süper ama android. Android zamanla şişiyor ve samsung ace ye dönüyor.
İphone de uygulama kısıtlaması da yok. Hatta daha fazla bile olabilir. Sonuçta her firma ilk İphone için ugulama çıkartır.
Ek Olarak:
Bende samsung fazla sevmiyorum metalik kısımlar soyuluyor. En adi telefonunda da öyle en kaliteli sinde de. Büyük ihtimalle İphone 5 alıcam.
Kardeşi kıyaslama yaparsan işletim sistemi olarak iphone'dan daha iyi olduklarını görürsün. Uygulama olarakda şuan android önde en zengin uygulamalar androidde. Güvenliğe gelince, CİA de çalışmadığına göre sadece virüse karşı güvenliğin olsa yeter oda hepsinde mevcut zaten. Ama seçim sana kalmış tabi, iphone alcam diyosan bizede hayırlı olsun demek düşer :)