lostyazilim

PR3 domain buldum fakat..

14 Mesajlar 1.987 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
arkadaşlar dün pr3 domain buldum boşta archive.org'dan baktım 2013 yılında birsüre kullanılmış ve sonra domain düşmüş indexleri silinmiş. fake pagerank sorgulaması yaptım wmaraci.com'dan durum fake pr diyor yanlışlık açısından wmaraci.com sitesine baktım wmaraci.com'a da fake pr diyor.

info:siteadi.com yazıyorum hiçbir sonuç göstermiyor tüm indexleri silinmiş. yaklaşık 10 siteden sorgulattım hepsi pr3 gösterdi. birkaç fake pr sitesinden sorguladım çoğu fake pr dedi

wmaraci ban kontrolü yaptım site banlı ya da henüz yeni kayıt edilmiş dedi.

domain ismini veremem arkadaşlar yardımcı olacak yok mu? kesin pr değerini nasıl öğrenirim?

wmaraci
reklam

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)
Wmaraci dogru tespiti yapiyor ki siz baska sitelerdende kontrol yapmisiniz sonuc ayni cikmis.Sonuc ortada.

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Bunu tam olarak bilemezsin ama geçmişi iyi ise bence PR doğrudur. Siteye bir index ekleyince info çıkar.

Ek Olarak: Ben PR'li domain aldım geçen gün. İnfo yoktu siteye içerik girdim info aldı :) Şans işi birazda.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

Diyalog adlı üyeden alıntı

Wmaraci dogru tespiti yapiyor ki siz baska sitelerdende kontrol yapmisiniz sonuc ayni cikmis.Sonuc ortada.

emre7 adlı üyeden alıntı

Bunu tam olarak bilemezsin ama geçmişi iyi ise bence PR doğrudur. Siteye bir index ekleyince info çıkar.

Ek Olarak: Ben PR'li domain aldım geçen gün. İnfo yoktu siteye içerik girdim info aldı :) Şans işi birazda.

valla bi regleyeyim sitenin backlinklerine baktım sadece birkaç adresten backlink almış ve yaklaşık 100 backlink var

ayrıca @Diyalog arkadaş wmaraci.com'un PR değeride sahte o zaman bi bak istersen

wmaraci
wmaraci

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Hocam yeni düşen domainleri tekrar reglemenizin pek bir yararı olduğunu düşünmüyorum.

Diyelim ki düşen bir domaini aldınız. Bu domain pr3 ve SEO çalışması yapılmamış bir domain, tamamen doğal.

Bu durumda yeniden reglenmiş bir domaini almanın pek bir faydasını göremezsiniz çünkü o domainin o pr değerini alması alt sayfalarından aldığı direk linkler, alt sayfalarının kaynak belirtilerek başka sitelerde kullanılması, alt sayfalarına verilen kelime linkleri ve alt sayfalarının sosyal medyayla desteklenmesi gibi unsurlarla sağlanıyor.

Düşen domaini tekrar aldığınız zaman Google bu domainin aynı alt sayfalarının artık olmadığının farkında olduğu için sadece ana sayfaya verilen linklerin önemi kalıyor. Doğal bir sitede genelde ana sayfaya fazla bir link verilmez, tabi çok ama çok kaliteli ve kullanışlı bir internet sitesi değilse...

Bu durumda düşen domaini aldığınızda fazla bir şey beklememeniz sizin için iyi olur. Öncelikle bunları belirtmek isterim...

Sorunuza gelirsek eğer;

Domain'in Google amcadaki indexleri silinmiş olabilir fakat hala bellekte kayıtlı olabilir. Bu biraz zaman alabilir.

Domaine fake pagerank kodu tüm alt sayfalarınında pr değerini arttıracak şekilde ekleme yapılmış olabilir, bu durumu daha fazla güçlendirebilmektedir.

Bu fake pagerankı nasıl yok edebilirsiniz?

Daha önce hiç denemedim fakat bildiğim şeyler doğrultusunda şunu söyleyebilirim;

Aldığınız domaine internet sitenizi kurduktan sonra ve özgün içerikler girmeye başladıktan sonra Google amca o fake pagerank kodu olmadan index almanızı sağlayacaktır, tabiki o kodu sizde kullanmazsanız :)

Bu durumda sitenin fake pr değeri yok olur.

ŞÖYLE BİR YOL İZLEYEBİLİRSİNİZ;

1- İnternet sitenizi kurun.
2- 10 adet özgün yazıyı bu yazıların içine özgün görseller ekleyerek (her yazıya 3 görsel Google amcanın gözünde +puan verir.) sitenize girin.
3- Webmaster Tools'a sitenizi kaydedin.
4- Webmaster Tools üzerinden sitenizin ana sayfasını tüm bağlantılı sayfalar seçeneğiyle birlikte gönderin.

Bu 4 adımla Google sitenizi tekrar değerlendirmeye alacak ve yeni haliyle değerlendirecektir. Ayrıca girdiğiniz özgün yazılar sitenizin kalitesini arttıracaktır.

BU ADIMLARI İZLEDİKTEN SONRA PR DEĞERİNİZİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

AMA UNUTMAYIN Kİ HEM FAKE PR DEĞERİ HEMDE GERÇEK PR DEĞERİ AYNI OLABİLİR ALAN ADINIZIN. BU TÜR ŞEYLER ÇAKIŞABİLİYOR BAZEN. ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMALDE OLSA.

NOT: YUKARIDA VERDİĞİM BİLGİLERİN TAMAMINI BUGÜNE KADAR TECRÜBE ETTİĞİM ŞEYLERDEN YOLA ÇIKARAK YAZDIM. TECRÜBE ETTİĞİM ŞEYLERDEN YOLA ÇIKARAK YAZDIĞIM İÇİN VE DAHA ÖNCE KENDİMDE DENEMEDİĞİM İÇİN KANITLANMIŞ BİR GERÇEKLİĞİ YOK FAKAT YARDIMCI OLMAK AÇISINDAN YAZAYIM DEDİM.

DAHA KOLAY BİR YÖNTEMİNİ BİLENLER VARSA ARKADAŞA YARDIMCI OLABİLİRLER.

İYİ FORUMLAR...

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Hocam yeni düşen domainleri tekrar reglemenizin pek bir yararı olduğunu düşünmüyorum.

Diyelim ki düşen bir domaini aldınız. Bu domain pr3 ve SEO çalışması yapılmamış bir domain, tamamen doğal.

Bu durumda yeniden reglenmiş bir domaini almanın pek bir faydasını göremezsiniz çünkü o domainin o pr değerini alması alt sayfalarından aldığı direk linkler, alt sayfalarının kaynak belirtilerek başka sitelerde kullanılması, alt sayfalarına verilen kelime linkleri ve alt sayfalarının sosyal medyayla desteklenmesi gibi unsurlarla sağlanıyor.

Düşen domaini tekrar aldığınız zaman Google bu domainin aynı alt sayfalarının artık olmadığının farkında olduğu için sadece ana sayfaya verilen linklerin önemi kalıyor. Doğal bir sitede genelde ana sayfaya fazla bir link verilmez, tabi çok ama çok kaliteli ve kullanışlı bir internet sitesi değilse...

Bu durumda düşen domaini aldığınızda fazla bir şey beklememeniz sizin için iyi olur. Öncelikle bunları belirtmek isterim...

Sorunuza gelirsek eğer;

Domain'in Google amcadaki indexleri silinmiş olabilir fakat hala bellekte kayıtlı olabilir. Bu biraz zaman alabilir.

Domaine fake pagerank kodu tüm alt sayfalarınında pr değerini arttıracak şekilde ekleme yapılmış olabilir, bu durumu daha fazla güçlendirebilmektedir.

Bu fake pagerankı nasıl yok edebilirsiniz?

Daha önce hiç denemedim fakat bildiğim şeyler doğrultusunda şunu söyleyebilirim;

Aldığınız domaine internet sitenizi kurduktan sonra ve özgün içerikler girmeye başladıktan sonra Google amca o fake pagerank kodu olmadan index almanızı sağlayacaktır, tabiki o kodu sizde kullanmazsanız :)

Bu durumda sitenin fake pr değeri yok olur.

ŞÖYLE BİR YOL İZLEYEBİLİRSİNİZ;

1- İnternet sitenizi kurun.
2- 10 adet özgün yazıyı bu yazıların içine özgün görseller ekleyerek (her yazıya 3 görsel Google amcanın gözünde +puan verir.) sitenize girin.
3- Webmaster Tools'a sitenizi kaydedin.
4- Webmaster Tools üzerinden sitenizin ana sayfasını tüm bağlantılı sayfalar seçeneğiyle birlikte gönderin.

Bu 4 adımla Google sitenizi tekrar değerlendirmeye alacak ve yeni haliyle değerlendirecektir. Ayrıca girdiğiniz özgün yazılar sitenizin kalitesini arttıracaktır.

BU ADIMLARI İZLEDİKTEN SONRA PR DEĞERİNİZİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

AMA UNUTMAYIN Kİ HEM FAKE PR DEĞERİ HEMDE GERÇEK PR DEĞERİ AYNI OLABİLİR ALAN ADINIZIN. BU TÜR ŞEYLER ÇAKIŞABİLİYOR BAZEN. ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMALDE OLSA.

NOT: YUKARIDA VERDİĞİM BİLGİLERİN TAMAMINI BUGÜNE KADAR TECRÜBE ETTİĞİM ŞEYLERDEN YOLA ÇIKARAK YAZDIM. TECRÜBE ETTİĞİM ŞEYLERDEN YOLA ÇIKARAK YAZDIĞIM İÇİN VE DAHA ÖNCE KENDİMDE DENEMEDİĞİM İÇİN KANITLANMIŞ BİR GERÇEKLİĞİ YOK FAKAT YARDIMCI OLMAK AÇISINDAN YAZAYIM DEDİM.

DAHA KOLAY BİR YÖNTEMİNİ BİLENLER VARSA ARKADAŞA YARDIMCI OLABİLİRLER.

İYİ FORUMLAR...

uzun uzun yazdığını için çok teşekkür ederim öncelikle site yaklaşık 2013 yılında kapatılmış ve 2013ün sonlarında düşmüş. yeni düşen bir domain değil yani :) acaba google bu 1 yıllık süreç içinde pr güncellemesi yapmadı mı? örnek vereyim

benim bir sitem var 1 ay makale ekledim 5 ay ilgilenmeyip 6ayda kapattım diyelim google sitemi ziyaret ettiği zaman boş bir sayfa görecek ve bakacak ki bu sitenin pr değeri 3 hiçbir fake kod kullanılmamış vs? ayırt edemez mi? fake kullandıysa 0a düşüremez mi?

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
düşmüş domainin Pr'si fake olur zaten. Aralık ayından sonra reglenmiş her sitenin pr değeri fake'tir. Para verip o sitelerden link alanda ne desem bilemiyorum...:)

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

BRHMCR adlı üyeden alıntı

uzun uzun yazdığını için çok teşekkür ederim öncelikle site yaklaşık 2013 yılında kapatılmış ve 2013ün sonlarında düşmüş. yeni düşen bir domain değil yani :) acaba google bu 1 yıllık süreç içinde pr güncellemesi yapmadı mı? örnek vereyim

benim bir sitem var 1 ay makale ekledim 5 ay ilgilenmeyip 6ayda kapattım diyelim google sitemi ziyaret ettiği zaman boş bir sayfa görecek ve bakacak ki bu sitenin pr değeri 3 hiçbir fake kod kullanılmamış vs? ayırt edemez mi? fake kullandıysa 0a düşüremez mi?

Tabiki PR güncellemesi yapılmıştır.
Dediğiniz gibi fake kullanıldıysa 0'a düşürür.
Fakat güncellemeden sonra hala pr3 değerine sahipse aldığınız alan adı bu durumda alan adının ana sayfasına ciddi anlamda link gitmiş demektir. Bu yüzdende pr3 değeri düşmemiş demektir.
Buda aldığınız alan adının kaliteli olduğu gösterir ki ana sayfanın aldığı linklerin yazı girmeye başladığınızda ne kadar faydası olduğunu göreceksiniz zaten.
Demekki sitenizin pr değeri fake değil hocam. Bu işin içinde başka bir şey var. Bende akıl erdiremedim şu an :)
Ama fake olmadığından eminim şu anda.

ZATEN BU FAKE PR DEĞERLERİ İLE İLGİLİ PEK BİR BİLGİM YOK SADECE BAŞKA BİLGİLERİMİ KULLANARAK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM, ELİMDEN GELDİĞİNCE : )

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Tabiki PR güncellemesi yapılmıştır.
Dediğiniz gibi fake kullanıldıysa 0'a düşürür.
Fakat güncellemeden sonra hala pr3 değerine sahipse aldığınız alan adı bu durumda alan adının ana sayfasına ciddi anlamda link gitmiş demektir. Bu yüzdende pr3 değeri düşmemiş demektir.
Buda aldığınız alan adının kaliteli olduğu gösterir ki ana sayfanın aldığı linklerin yazı girmeye başladığınızda ne kadar faydası olduğunu göreceksiniz zaten.
Demekki sitenizin pr değeri fake değil hocam. Bu işin içinde başka bir şey var. Bende akıl erdiremedim şu an :)
Ama fake olmadığından eminim şu anda.

ZATEN BU FAKE PR DEĞERLERİ İLE İLGİLİ PEK BİR BİLGİM YOK SADECE BAŞKA BİLGİLERİMİ KULLANARAK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM, ELİMDEN GELDİĞİNCE : )

şu domaini regliyorum yetti gari. eyvallah yorum yazanlar için eğer fake değilse açık artırmayla satışa çıkarırım beyler takipte kalın :D

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

BRHMCR adlı üyeden alıntı

şu domaini regliyorum yetti gari. eyvallah yorum yazanlar için eğer fake değilse açık artırmayla satışa çıkarırım beyler takipte kalın :D

Zen isimli arkadaşın dediğinide dikkate almanızda fayda var, o da forumda gördüğüm tecrübe sahibi bilgili arkadaşlardan biri.

Daha önce yardım aldığım konular olmuştu...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al