Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Verdiğiniz link bu ocak değil 2013 yılının yani geçen yıl ocak ayına kadar olanlara ait.

Benim 2014 ocak ayına olan bir hesabım var. Bununla ilgili yazdım bakın adamlar ne yazdı. İngilizce anlıyorsunuz umarım.

Hello,

At this time, traffic statistics are not yet available. Until these statistics are readily available to you, we will not process any charges for any additional transfer beyond your Droplet plan. However as your account was created after the date that article was posted you are not included. We sincerely apologize for any inconvenience.

If we may be of any further assistance, please do let us know.

Let us know if you have any questions,

Ocak 2013'te anons ettikten sonra yaza kadar eski üyeleri grandfather'a geçirdiler(otomatik olarak). İnsanlar grandfather olayını duyup geldiği için yeni üye olmalarına rağmen istekte bulunmaları halinde grandfather yapıldı (otomatik değil, istek üzerine). En son grandfather olan kişi 2013 ün son ayındaydı. Sonra kimseyi grandfather yapmadılar, zaten yeni üye olanlar grandfather bilmiyor bile.. Size yazılan mailde de "Hesabınız o yazının tarihinden sonra yaratıldığı için grandfather değildir" demiş.

EDİT:
Ben bu yazdığımı teyit edecek o mesajı bulamadım. O yüzden Ocak 2013 itibarıyle son buldu kabul edelim, belki ben yanlış hatırladım. Ama bitti, kaçtı o tren :) Şu an tek alternatif DO + Cloudflare. Hem DDOS koruması da veriyor