Doctor Who'nun hayranıyım hocam. Herkesin tarzı farklıdır ama kafam biraz karışsın, düşünmeye başlayayım ama aynı zamanda da zevk alayım diyorsanız öneririm. 1963'ten beri yayınlanan İngiliz bilim kurgu dizisi. Ana konu zaman yolculuğu. The Doctor başroldeki kişi. Tardis adındaki zaman makinesiyle zaman ve mekanda yolculuk yapıyor ve dizi bunun maceralarını konu alıyor. Tardis'in özelliğiyse içinin dışından büyük olması. Dış görünüşü İngiliz polis kulübelerinden. İçiyse sonsuz büyüklükte bir yapı. Tabi 1963'ten beri olan bölümleri izlemeniz çok uzun sürer. 2005'te dizi yeni döneme giriyor ve modern seri diye anılıyor. Yani 2005'ten sonraki bölümleri izlemeye başlarsanız kaybedeceğiniz bir şey olmaz, her şeyi baştan alarak gidiyor. Ağustos ayında yeni sezonu başlayacak heyecanla bekliyoruz :)
Hocam o dizide efsane benim için her yerde görüyorum 2005'den başlamak falan o modern seri olayını bilmiyordum 1963'den beri oynadığını düşününce ölene kadar bitmez diye vazgeçiyodum hep :D
Breaking Bad'i birkaç gün önce bitirdim. O White'ın eşi var ya beni deli etti. İlk başlarda o narkotik ajanını sevmiyordum (kardeşinin kocası olan) ama sonra dedim o da haklı ya işini yapıyor :D
Hank kral adam ya hareketleri falan hoşuma gidiyordu onun :D Ya walter white biraz havalıydı hareketleri falan çevrem hep o adama ısınamadığı için izlemiyor diziyi ana karakter şimdi ona ısınmadan olmaz, baktığımız zaman bi scofield değil :D benim favorim orda gustavo fring adamın sandalyeye bir oturuşu var tam 90 dereceyi yakalıyor :D