lostyazilim
tr.link

digitalocean vps kiralama

15 Mesajlar 1.947 Okunma
lstbozum
tr.link

ilkaya ilkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** İ**
  • Mesajlar 438
  • Beğeniler 7 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
arkadaşlar 3-4 sitem var bunların hepsi ayrı hosting firmalrında barınmakta şimdi ben bunları digitalocean dan vps kiralayıp birleştirmek istiyorum ama vps işlerin pek anlamıyorum güvenlik felan vps alsam içine zpanel kursam siteler zaten çook aşır fazla büyük deyil orta şekil idare edermi yoksa resellermi almalıyım digitalocean 5 dolarlık veya 10 dolarlık olan benim işimi görürümü güvenlik felan sağlamak kolaymı teşekkürler

wmaraci
reklam

Ninja Ninja Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 15 / 34
  • Ticaret 11, (%100)
Linux ve Sunucu yönetimi konusunda bilginiz az veya yoksa tavsiye etmem. Çünkü sunucu yönetmek başlı başına büyük bir mücadele demek. Zaten sisteminizin güvenli ve esnek çalışabilmesi için cpanel kullanmalısınız. Ben ücretsiz panelleri kullandım, tecrübeme dayanarak söylüyorum normal bir kullanıcı çok zorluk çeker.

Bunun dışında digitalocean ile uzun zamandır çalışıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Ninja adlı üyeden alıntı

Linux ve Sunucu yönetimi konusunda bilginiz az veya yoksa tavsiye etmem. Çünkü sunucu yönetmek başlı başına büyük bir mücadele demek. Zaten sisteminizin güvenli ve esnek çalışabilmesi için cpanel kullanmalısınız. Ben ücretsiz panelleri kullandım, tecrübeme dayanarak söylüyorum normal bir kullanıcı çok zorluk çeker.

Bunun dışında digitalocean ile uzun zamandır çalışıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

siz hangi paneli kullanıyorsunuz?

• Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 15 / 34
  • Ticaret 11, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

siz hangi paneli kullanıyorsunuz?

cPanel.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

vps lisansı aylık 15$ mı?

• Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 15 / 34
  • Ticaret 11, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

vps lisansı aylık 15$ mı?

13$ : http://www.cpanel.gen.tr/vps-vds-lisanslari.php
CPTufan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

kendi sitesinde, 20$ burada 13$ + 10$ lık vps paketide hayli hayli iş görür. Ayrıca linode de tercih edilebilir, zira digitaloceana oranla daha kapsamlı, kendi imajınızı yükleme, panelden swap olusturma, ters dns olusturma gibi bir çok özelliğe sahip.

agoren agoren WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 21 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Şahsen ben ssh ile kullanıyorum yeterli oluyor. Panel kullanmak demek ekstra ram kullanımı demek. Panelsiz halletmek tabii zor bir iş. Zira orada bütün işler komutlar yardımıyla oluyor. Linux komutlarını bilmeyenler için hadi onu bildi sunucu yapılandırmasını bilmeyenler için çok zor. Örn: nginx ya da apache? Artık bu yapılandırmayı otomasyona bağlayan add-ons var. Panel bilgisi olmayan ya da uğraşamam ben diyen arkadaşlar için vazgeçilemzdir.

aligoren.com

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

agoren adlı üyeden alıntı

Şahsen ben ssh ile kullanıyorum yeterli oluyor. Panel kullanmak demek ekstra ram kullanımı demek. Panelsiz halletmek tabii zor bir iş. Zira orada bütün işler komutlar yardımıyla oluyor. Linux komutlarını bilmeyenler için hadi onu bildi sunucu yapılandırmasını bilmeyenler için çok zor. Örn: nginx ya da apache? Artık bu yapılandırmayı otomasyona bağlayan add-ons var. Panel bilgisi olmayan ya da uğraşamam ben diyen arkadaşlar için vazgeçilemzdir.

çok aşırı ahım şahım bir bilgi gerektirmez, milletin gözünü korkutmayın. Ne sorunla karşılaşırsa karşılaşsınlar, internette ilgili kaynağa ulaşabilirler ve sorunu rahatlıkla çözebilirler. Panelsiz kullanımda bind server ve mail server yapılandırmanızı nasıl yaptınız? bilgi verirseniz sevinirim.

• Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 15 / 34
  • Ticaret 11, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

kendi sitesinde, 15$ burada 13$ + 10$ lık vps paketide hayli hayli iş görür. Ayrıca linode de tercih edilebilir, zira digitaloceana oranla daha kapsamlı, kendi imajınızı yükleme, panelden swap olusturma, ters dns olusturma gibi bir çok özelliğe sahip.

Dediğiniz firmayı ilk defa duydum inceleyeceğim.
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al