Milyon tane tarif sitesi var, aralarından sıyrılmak kolay değil.
Hocam özgünlük ve sabır ile herşey başarılabilir diye düşünüyorum. Ama dediğiniz de doğru.
ilgilenip gerisini getirebilecek veya üyelikli bir sistem yapıp üyelerinde eklemesini sağlarsan güzel bir isimle açabilirsin yoksa bir değeri olacağını sanmıyorum satman mantıklı olabilir. bende bir yemek sitesi açtım diğer internet sitelerinden alıyorum tarifleri ama bi beklentim yok.
Uzun vadeli daha çok kazanabileegimi düşünüyorum. Uyelikli bir sistem yaparasam en çok sevilen aylik yemeklerin yazarlarına hediye dagitabilirim o şekilde olabilir. Ancak sadece blogger bilgim var orasi da sıkıntili.
Bende Yemek Tarif sitesi İşletiyorum. Girmenizi Tavsiye ederim. Ama elinizdeki makaleleri satma taraftarıysanız orası size kalmış. Ki Forumumuzda 100 Kelime 1 TL olarak makale satışı yapanlar mevcut. Söylediğiniz 400 TL Rakamı kaç makaleyi kapsıyor ?
hocam site açacağım büyük bir ihtimalle en fazla 400 tl çöpe atmış olurum. Diğer sitemin 1 aylık reklam gelirini hiçe sayarakdan.
aynen katılıyorum çok fazla rakip var. satıp 400tl yi direk cebe indirmek daha güzel gibime geldi açıkçası ama siteyi açıp da uzun vadede 400tlden fazlasıkazanılabilir
400 tl cebe indirmekle kalmayı istemiyorum hocam uzun vadeli olsun az az olsun :)
toptan satmalısın derim ben.
fikrin için teşekkürler.