birgaripyoldas adlı üyeden alıntı
Kesinlikle site aç kardeşim.Yok öyle şurda o kadar site var burda o kadar site var .
Yemek tarifi sektörü asla ölmeyen sektör ve gayet rahat şu forumdaki webmasterların yarısını geçindirecek kadar büyük bir pazar payı var.
Gerek TBM, Gerek T.o olarak gayet güzel bir sektör ve eğer emek verip özgün yazı yazmışsan mutlaka karşılığını alırsın. Makale satışında düşünmen gereken tek şey çok mu ihtiyacın var o paraya? Ha eğer yoksa sen diyosanki kardeşim 400 lira almam siteyi açarım (hatta açma bence hazır beğendiğin var ise al indexi vs. biraz girilmiş olsun rahat hareket edersin) ayda 20 lira gelse adsense den bana yeter diyorsan al günde 3 er 3er girersin yavaş yavaş artar hitinde gelirinde ve elinde o siteyi sattığında yine 400 şimdi kazanacaksan 1400 o zaman kazanırsın emin ol..
Hocam yorumunuz için çok tesekkur ederim. Site açmaya karar verdim. Ancak 0 dan daha iyi olucagini dusunuyorum . çünkü domain banli sandbox düşmüş olabilir. Elimde güzelde bir domain var. Yarin basliyacagim calismalara. Blogger qcicagim. Birde ziyaretçilere tarif gönderdiye bisey yapicam ayin en çok tarif girenine mesala mixer hediye edecegim . tabi bu site hit almaya başlayınca olucak. Reklamlardan kazanmaya başlayınca.
Saygilarimla.