lostyazilim
tr.link

Ininal kart ve Google Play Store?

18 Mesajlar 24.432 Okunma
lstbozum
tr.link

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Onur Batur adlı üyeden alıntı

Paypal nakit kartım var fakat ben kendi yaşımı girdiğim için Paypal hesabıma bağlanmıyor yani ordan Nakit kartıma yükleme yapabilirdim tabi orası sorun değil ve Google Play Store üzerinden kartı ekleyemiyorum hata veriyor.

Ek Olarak:

Bu dediğiniz kartı ilk kez duydum hocam. Google Play Store'a bağlanıyorsa çok iyi olur. Daha önce deneyimlediniz mi bu kartı acaba?

Ek olarak: Hocam Kart başvurusunu yaptım. Bekliyorum. :)

yani paypal da mastercard bi sorun çıkmaması lazım sizde niye öyle olmuş bilmiyorum. ininal ın playstore desteği vardı herhalde. ayrıca hiç kullanmadım ama paybyme kötü diyorlardı. hizmet kalitesi falan düşükmüş öyle duydum.

wmaraci
reklam

Onur Onur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)

dogukanktc adlı üyeden alıntı

yani paypal da mastercard bi sorun çıkmaması lazım sizde niye öyle olmuş bilmiyorum. ininal ın playstore desteği vardı herhalde. ayrıca hiç kullanmadım ama paybyme kötü diyorlardı. hizmet kalitesi falan düşükmüş öyle duydum.

Hocam yani Inınal almamı mı tavsiye edersiniz? Eğer öyleyse nereden alayım. Migros satışını yapıyor fakat 5 TL kartın ücretini kesiyor.

Ek Olarak: Paypal nakit kartı ekliyorum Kaydet'e basıyorum bu uyarıyı veriyor : "Bu kredi kartı kabul edilemedi. Tüm bilgilerin doğru olduğundan eminseniz lütfen kredi kartınızı veren kuruluşla bağlantı kurun." diyor?

Mert Mert Bornova Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 208
  • Beğeniler 25 / 25
  • Ticaret 8, (%100)
Paypal nakit çıkartmanı tavsiye ediyorum.

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)
PayPal nakit kartım var zaten. Google Wallet'a eklerken "Bu kredi kartı kabul edilemedi. Tüm bilgilerin doğru olduğundan eminseniz lütfen kredi kartınızı veren kuruluşla bağlantı kurun." hatası veriyor. Kart kullanıma açık. Başka PayPal kartı kullananlar sorunsuz iş yapıyormu Play Store'da ? (Kartım 18 yaş altına kayıtlı)

wmaraci
wmaraci

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Onur Batur adlı üyeden alıntı

Hocam yani Inınal almamı mı tavsiye edersiniz? Eğer öyleyse nereden alayım. Migros satışını yapıyor fakat 5 TL kartın ücretini kesiyor.

Ek Olarak: Paypal nakit kartı ekliyorum Kaydet'e basıyorum bu uyarıyı veriyor : "Bu kredi kartı kabul edilemedi. Tüm bilgilerin doğru olduğundan eminseniz lütfen kredi kartınızı veren kuruluşla bağlantı kurun." diyor?

hocam bende hem paypal hem ininal var. yani bir tavsiye versem pek etkisi olur mu bilmiyorum. ben ilk ininal aldım ama sonra paypal da ek olarak para çekebildiğim için paypal aldım. fazla aralarında bir fark yok. kabul etmemesinin sebebi belki kartı alırken verdiğiniz adres bilgilerinin falan uyuşmuyor olmasıdır. bende öyle oldu birkaç kez. adres bilgisini biraz daha basit tutarak deneyin. mesela mahalle cadde aparman yazıyorum ben kabul ediyor. bi de öyle deneyin. ben paypalla şu ana kadar hiç online alışveriş yapmadım. bu dediğim ininalle oldu. siz de deneyin mastercard sonuçta. ininal alacaksanız en az 30 lira veriyordunuz sanırım migrosta. 25 lira bakiye olarak geçiyor hesaba. ptt den direk alabilirsiniz. orada 5 tl ye satıyorlar sanırım.

ikisinin farkı sadece paypalda para çekme özelliği olması. ve 18 yaşından sonra banka hesabı olmadan paypal kartla paypal hesabınızdaki bakiyeyi reel olarak elde edebiliyorsun. siz sadece play store için ininal kullanacaksanız alın derim. fazla kart göz çıkarmaz :)
Bu arada siz herhalde 18 yaşından küçüksünüz. benim gibi. paypal kartla paypal hesabı açabildiniz mi? cevaplarsanız sevinirim :)

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)

dogukanktc adlı üyeden alıntı

hocam bende hem paypal hem ininal var. yani bir tavsiye versem pek etkisi olur mu bilmiyorum. ben ilk ininal aldım ama sonra paypal da ek olarak para çekebildiğim için paypal aldım. fazla aralarında bir fark yok. kabul etmemesinin sebebi belki kartı alırken verdiğiniz adres bilgilerinin falan uyuşmuyor olmasıdır. bende öyle oldu birkaç kez. adres bilgisini biraz daha basit tutarak deneyin. mesela mahalle cadde aparman yazıyorum ben kabul ediyor. bi de öyle deneyin. ben paypalla şu ana kadar hiç online alışveriş yapmadım. bu dediğim ininalle oldu. siz de deneyin mastercard sonuçta. ininal alacaksanız en az 30 lira veriyordunuz sanırım migrosta. 25 lira bakiye olarak geçiyor hesaba. ptt den direk alabilirsiniz. orada 5 tl ye satıyorlar sanırım.

ikisinin farkı sadece paypalda para çekme özelliği olması. ve 18 yaşından sonra banka hesabı olmadan paypal kartla paypal hesabınızdaki bakiyeyi reel olarak elde edebiliyorsun. siz sadece play store için ininal kullanacaksanız alın derim. fazla kart göz çıkarmaz :)
Bu arada siz herhalde 18 yaşından küçüksünüz. benim gibi. paypal kartla paypal hesabı açabildiniz mi? cevaplarsanız sevinirim :)

Paypal hesabım var zaten, teyitli. Kartımda var fakat kartımın yaşı orjinal yaşım. Paypal hesabımdaki yaşım 20 olması gerek. :) Ben bir ara Inınal karta da göz atacağım. Çok duydum onu da. :)

Cevap veren tüm arkadaşların hepsine çok teşekkürler. :)

Balerin Balerin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 26 / 50
  • Ticaret 11, (%100)
İşbankası İlk imza var normal hesap internet şubesi vs hepsi aktif oldukça iyi.

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)
Yok arkadaşlar ya İninal kartıda Google Wallet kabul etmiyor. Ne yapacam bilemedim ya.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al