-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet yasası ile çoğu torrent kullanıcısında torrent indirmede bir çekinme durumu oluştu. Bazı kişilerin de gündemdeki konuyu iyice karıştırmak için ortaya attığı gerçek dışı haberler ile birlikte kişiler torrent indirmeye biraz daha temkinli yaklaşmaya başladı.
Peki sizce hala bu temkinli yaklaşım sürüyor mu? İnsanlar eskisi gibi torrent indiriyor mu? Torrent indirmenin hala bir risk içerdiği düşünülüyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Bir torrent sitesi sahibi olarak bu tarz düşünce doğru gelmiyor bana. Sansürleme vs torrent ile alakalı bir durum değildi zaten.Torrent'ten film,dizi,oyun vs indirmek yıllardır yasaktı Türkiye'de lakin indiren yine indiriyordu ve şuan sektörde herhangi bir düşüş vs yaşanmadı aksine daha da artmıştır.
Torrent'ten dosya indirenler dosyaları bilgisayarlarında tutmadıklar müddetçe herhangi bir sorun teşkil etmiyor 24 saat içerisinde kullandıkları dosyayı sistemlerinden kaldırmaları gerekiyor, ola ki bir yasal durumda sıkıntı yaşamazlar.
Ayrıca bana birkaç defa telif hakları ile ilgili bilgilendirme e-postaları geldi geri dönüş yapıp durumu bildirdiğimden ötürü herhangi bir şikayet vs almadım bugüne kadar.
Sorunsuzca,gönül rahatlıyla torrent'ten dosya indirebilirsiniz.
İyi forumlar.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam sizi dediğim anladınız mı ? hiçbirşekilde indirilen veri bilgisayarda tutulması gerekiyor bu harddiskte olur,flash diskinizde olur, cd 'de olur indirdiğiniz gün işiniz bitince sileceksiniz olay bundan ibaret. Senin benim gibi insanları takip etmezler zaten, bir olay olacak ki milletin gözünü korkutmak vs adına birkaç kişiyi takipe alıp öyle davalar açıp, haber yapacaklar onun için dert etmeyin torrent'ten rahatlıkla dosya indirebilirsiniz, sıkıntı yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad