lostyazilim
tr.link

Sizce Torrent İndirme Sayısı Düştü Mü?

5 Mesajlar 835 Okunma
acebozum
tr.link

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
İnternet yasası ile çoğu torrent kullanıcısında torrent indirmede bir çekinme durumu oluştu. Bazı kişilerin de gündemdeki konuyu iyice karıştırmak için ortaya attığı gerçek dışı haberler ile birlikte kişiler torrent indirmeye biraz daha temkinli yaklaşmaya başladı.

Peki sizce hala bu temkinli yaklaşım sürüyor mu? İnsanlar eskisi gibi torrent indiriyor mu? Torrent indirmenin hala bir risk içerdiği düşünülüyor mu?

googleasistan
webimgo

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

Bir torrent sitesi sahibi olarak bu tarz düşünce doğru gelmiyor bana. Sansürleme vs torrent ile alakalı bir durum değildi zaten.Torrent'ten film,dizi,oyun vs indirmek yıllardır yasaktı Türkiye'de lakin indiren yine indiriyordu ve şuan sektörde herhangi bir düşüş vs yaşanmadı aksine daha da artmıştır.

Torrent'ten dosya indirenler dosyaları bilgisayarlarında tutmadıklar müddetçe herhangi bir sorun teşkil etmiyor 24 saat içerisinde kullandıkları dosyayı sistemlerinden kaldırmaları gerekiyor, ola ki bir yasal durumda sıkıntı yaşamazlar.

Ayrıca bana birkaç defa telif hakları ile ilgili bilgilendirme e-postaları geldi geri dönüş yapıp durumu bildirdiğimden ötürü herhangi bir şikayet vs almadım bugüne kadar.

Sorunsuzca,gönül rahatlıyla torrent'ten dosya indirebilirsiniz.

İyi forumlar.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Machine adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Bir torrent sitesi sahibi olarak bu tarz düşünce doğru gelmiyor bana. Sansürleme vs torrent ile alakalı bir durum değildi zaten.Torrent'ten film,dizi,oyun vs indirmek yıllardır yasaktı Türkiye'de lakin indiren yine indiriyordu ve şuan sektörde herhangi bir düşüş vs yaşanmadı aksine daha da artmıştır.

Torrent'ten dosya indirenler dosyaları bilgisayarlarında tutmadıklar müddetçe herhangi bir sorun teşkil etmiyor 24 saat içerisinde kullandıkları dosyayı sistemlerinden kaldırmaları gerekiyor, ola ki bir yasal durumda sıkıntı yaşamazlar.

Ayrıca bana birkaç defa telif hakları ile ilgili bilgilendirme e-postaları geldi geri dönüş yapıp durumu bildirdiğimden ötürü herhangi bir şikayet vs almadım bugüne kadar.

Sorunsuzca,gönül rahatlıyla torrent'ten dosya indirebilirsiniz.

İyi forumlar.

peki indirdiklerini depolamamaları konusuna değindiniz. örneğin bir oyuncu torrent bir oyun indirdi ve oyunu bilgisayarına kurup kurulum dosyasını bir diske yedekleyerek kurulum dosyalarını bilgisayarından kaldırdı. sadece kurulum dosyalarını kaldırması kullanıcının sorun yaşamasını engeller mi?

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam sizi dediğim anladınız mı ? hiçbirşekilde indirilen veri bilgisayarda tutulması gerekiyor bu harddiskte olur,flash diskinizde olur, cd 'de olur indirdiğiniz gün işiniz bitince sileceksiniz olay bundan ibaret. Senin benim gibi insanları takip etmezler zaten, bir olay olacak ki milletin gözünü korkutmak vs adına birkaç kişiyi takipe alıp öyle davalar açıp, haber yapacaklar onun için dert etmeyin torrent'ten rahatlıkla dosya indirebilirsiniz, sıkıntı yok :)
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
wmaraci
wmaraci

batikan batikan TeknoPati :) Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Bence de artış oldu millet inadına yüklendi torrente :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al