-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kesinlikle tumblr'dır.konuya siz yorum yapmadan önce belirteyim tamamen tartışma konusudur ve fikirleşmek için açılmıştır.
neden tumblr diyecekler olacaktır; şahsen tumblrda 1 yılı geçik süredir takılıyorum ve bağımlılık yapan tek sosyal ağ diyebilirim.Facebook, twitter falan boş iş hepsi paraya bağladılar zaten.Facebook ve twitter'a kimler açık ve ya gündem ne diye bakmaya giriyorsam Tumblr'a bugün neler paylaşmışlar, acaba hangi gifleri yapmışlar, oha diyebileceğim şeyler için giriyorum ve 1-2 saat rahat idare ediyor beni.
Ayrıca şuan 4bin takipçiye ulaştım ve inanın gördüğünüz ilgiyi hiçbir sosyal ağda göremezsiniz.bir fotoğraf paylaşırsınız ve diğer sosyal ağlarda olsa 200 kişiye gösterilir ve 40-50 beğeni gelir maximum ama tumblrda böyle birşey yok 4bin kişinin 4 bininede gider ve eğer fotoğrafınız iyiyse en az 10.000 notes gelir kısacası olay bu.
Ninja
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben zaten facebook, twitter kullanmıyorum çünkü gerek duymuyorum. Size katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Hiçbir sosyal ağa girmem. Tumblrada girmem ama ilgimi çeken hoşbir ağdır. Bir kaç yıla iyi yerlere gelecektir. Zaten bir çok firma satın almak istedi ama satmadılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabikide iyi bir sosyal ağ olabilir.
Fakat ben şu anda arkadaşlarımda dahil Facebook'u pasif olarak kullanıyoruz.Daha çok Twitter kullanıyorum çünkü arkadaşlarımın hesabı var ve aktifler.Dolayısııyla kullanmak istemesemde kullanmak zorunda kalıyorum.Ama Tumblr şu an için kullanmıyorum.Çünkü arkadaşlarımın çoğu orada yok olanlarda pasif.Ama ben demiyorum ki Tumblr iş yapmaz gelişemez.Tabiki gelişir iş yapar.En azından Facebook gibi 100k'lık sayfada gönderileri 400-500 kişiden fazla gören oluyordur.Ulaşım daha fazla oluyordur.Buna bağlı olarakta etkileşim.
Bence Twitter'ın yerini alacak sosyal bir ağ lazımdı oda sanırım 3-5 seneye kadar Tumblr,Pinterest veya Path üçlüsünden biri olabilir.
Ben şu an Pinteresti kullanıyorum.Gayet memnunum.Bir ara Path'i denedim gerçekten çok iyi bir sosyal ağ.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bill Gates' de zamanında "640 KB Bellek herkes için yeterli olacaktır." demişti. 3 ay sonra absürt bir (tuvalette çekindiğiniz fotoğrafları yayınladığınız) sosyal ağ ortaya çıkar ve çok tutulabilir. Benim fikrimse alayı çöp bunların en iyisi wmaraci :P
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
BleedLy
Ölüm, Dua etmeni beklemez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tumblr'da siyasi konular yapılmıyor hocam, ırk ayrımcılığı veya din ayrımcılığı gibi bir olayda yok. Herkes kendi inancına saygı duyuyor. Bende bütün günümü Tumblr'da geçiriyorum, gayet hoş ve herkesin kendine özgü blog'u var. Ama geleceğin sosyal ağ'ı olabilir mi bilemiyorum, yine de hayırlısı.
✖ Umutsuzluğa kapılma, hayal kurmaya devam et.