YAMAHA adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar Size Tek Söyliyebileceğim Keşke Bu Cümleler Yerine Daha Morel Verici Daha Samimi Ve Daha Düzgün Cümleler İle Yaklaşsaydınız. Normalde İnat Yapar Sürdürürdüm Ama Çok Yoğun Olduğumdan Dolayı Uğraşamıyorum.

Sizce Domaini Çöp Mü Yapayım Yoksa Kullanacak Birşey Çıkarmı ?

Aslında burada ki yanlış anlama durumu biz de değil tamamen sende bence kardeşim. Ben sana durumu şöyle özetleyeyim istersen.

Sen ve 18 kardeşimiz, arkadaşımız bir araya gelmiş bir sistem, proje hazırlamak istemişsiniz süper. Bu projenin de ismi bir sosyal medya olsun demiş ve elde ki domainleri değerlendirip uygun olan bir domaini seçmiş yada yeni bir domain almışsınız.

Sonra acaba tutar mı? düşüncesi ile sizin tabiriniz ile hazır bir sistemi kurup tema editlemesi ile uğraşarak demo adında bir sistem oluşturmaya karar vermişsiniz.

Ve bu demo sistem içinde de test ettiğiniz ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz, neler yapmalıyız, nasıl yapmalıyız değil de acaba kaç kişi gelir, tutar mı? gibi bir hedef olmuş.

Kendine ait konunda da yazdığım gibi tekrarlıyorum. İzlemiş olduğunuz yol tamamen mantık dışı bir yol. Sen bizim seni anlamdığımız düşünüyorsun ama aslında yazdıklarımda ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.

En azından kendi adıma yazdıklarım için konuşuyorum. Benim sana yazdıklarım senin yada sizin morelinizi bozmak, kırmak için yazılmış bir yazı değil. Ortada olan bir yanlışı, mantık dışı hareketi bildirmek sadece.

Tabii ki, yine yapacağınızı siz bilirsiniz.

Ek olarak; Türkçe kullanıma dikkat edersek sevinirim. Her kelime başlangıcını büyük harf ile yapman aşırı derecede göz yoruyor.