Merhaba arkadaşlar konuya şu şekilde girmek istiyorum hani derler ya "İnsan birşeyi başına gelmeyince anlamazmış" aynı durum. Geçtiğimiz 17 Temmuz Günü paypaldan bir satış bedeli olan 50TL aldım.

Aynı günün akşamı gece saat 22:27 sularında paypal parayı bloke etti ( Bakın alıcı dispute çekmedi - Yeni dolandırma yöntemi bu) yani paypalda sürekli para ticareti yaparsanız peş peşe paypal gönderdiğiniz tüm paraları bloke eder ve sizi korurmuş. ( Yalandan bir uygulama ) yani siz 1.000.000'lık ev satın adama parayı paypal ile atsın( Örnek olarak söyledim ) Buda **************nın işine gelir. Para bloke olcağından siz mecbur kanıt atacaksınız. Paypal ödeki adamın parayı gönderdiğine dair teyit etmesini isteyecektir. Tabikide etmeyecek siz tapu senedini atacaksınız. Adam red edecek ( Ki bende adam a bile demedi ) Paypal parayı adama geri yatırır. Ürün boşa gider. Yani karşıdaki adam özellikle teyitsiz ise bu uygulamanın mağduru olabilirsiniz. Ben 200'e yakın e-mail atmama ve onların cevaplamasına rağmen parayı **************ya geri ödedi.

Paypaldaki bir berbat uygulama ise siz e-posta ile konuşurken yani destek ekibine durumu anlatıyorsunuz cevaba bir başka ekip çalışanı cevap veriyor siz onada anlatıyorsunuz bir başkası geliyor onada söylüyorsunuz bir başkası daha cevaplıyor.

Yani uzun lafın kısası, şahsen artık paypal ödeme almıyorum -Paypal Kullanmanızı tavsiye etmiyorum. bankadan alın temiz olsun.